La nova actualització de WhatsApp fa que sigui més fàcil evitar els teus contactes

La nova actualització de WhatsApp fa que sigui més fàcil evitar els teus contactes Dimecres, Agost 10, 2022

WhatsApp està publicant una nova facilitat per amagar el teu estat de "darrera connexió" per a contactes específics, així com la possibilitat de sortir d'un grup sense notificar als altres usuaris.

El desembre passat, WhatsApp va començar a ocultar l'estat en línia dels usuaris als desconeguts de manera predeterminada. Tot i que va ser un pas en la direcció correcta, encara permet que tota la teva llista de contactes vegi si estàs en línia. Tanmateix, se suposa que la propera actualització de WhatsApp ho solucionarà, ja que et permetrà triar quins contactes poden veure el teu estat. Per tant, si no vols que algú sàpiga que ignoreu els seus missatges, activeu la configuració d'aquest usuari i mai no notarà la diferència.

WhatsApp també publica una altra funció útil que et permetrà sortir dels grups en silenci. Ara mateix, l'aplicació (de manera molt desagradable) notifica a tots els usuaris del grup la teva sortida, cosa que pot fer que alguns membres del grup us enviïn missatges privats per preguntar-vos per què heu marxat. La nova funció és l'equivalent digital de l'Irish Goodbye (l'acte de sortir d'una festa sense dir-ho a ningú) i hauria d'ajudar a eliminar la incomoditat que comporta sortir d'un grup de xat.

WhatsApp ha informat que desplegarà aquestes dues funcions aquest mes i que també està treballant en una manera d'impedir que els usuaris facin captures de pantalla dels missatges "visualitzar una vegada". A diferència dels missatges que desapareixen, els missatges de visualitzar una vegada no desapareixen després d'un límit de temps específic; desapareixen després que el destinatari l'hagi vist una vegada, com una foto o un vídeo enviat a través de Snapchat. Afegir una manera de bloquejar les captures de pantalla podria ajudar a evitar que els usuaris desin o comparteixin informació delicada amb altres persones. Aquesta funció encara s'està provant, però WhatsApp diu que començarà a implementar-la als usuaris "aviat".

WhatsApp ha fet diverses altres actualitzacions petites però significatives aquest any. A més de llançar reaccions emoji i introduir una manera d'accelerar els missatges de veu, la plataforma també va començar a permetre als usuaris d'Android transferir el seu historial de xat a l'iPhone.

« Enrere