Facebook us permet transferir imatges a Google Fotos de forma automàtica

Facebook us permet transferir imatges a Google Fotos de forma automàtica Divendres, Decembre 6, 2019

Estarà disponible per tothom el primer semestre del 2020

Facebook llançarà una nova eina que permetrà als seus usuaris transferir les fotos directament a Google Photos. L’eina s’ha estrenat inicialment a Irlanda i estarà disponible a tot el món durant el primer semestre del 2020. “Durant gairebé una dècada, hem permès a la gent descarregar la seva informació des de Facebook”, explica Steve Satterfield, director de l’àrea de privadesa i protecció de dades de Facebook. “L’eina de transferència de fotografies que comencem a fer funcionar avui es basa en el codi desenvolupat per la transferència de dades dins del projecte de codi obert en el qual hem participat”.

El projecte de transferència de dades també inclou plataformes com Apple, Google, Microsoft, Twitter i altres. Facebook ha anunciat que comença inicialment amb Google Fotos, però en el futur es podrien incloure altres serveis. Facebook està provant l’eina a Irlanda, i l’afinarà en funció del feedback rebut dels usuaris.

Aquesta eina serà útil per als usuaris de Google Fotos que no fan còpia de seguretat automàtica de les imatges des del telèfon. Si sou usuari de Facebook i Google Photos i feu fotografies amb còpia de seguretat, és probable que la majoria de fotos publicades a la xarxa social ja estiguin enviades al servei de Google.

« Enrere