Microsoft ofereix la reparació gratuïta per a misterioses esquerdes a la pantalla del Surface Laptop 3

Microsoft ofereix la reparació gratuïta per a misterioses esquerdes a la pantalla del Surface Laptop 3 Dimecres, Mar 13, 2020

Poseu-vos en contacte amb Microsoft per demanar una reparació sense cost

 

Duran els mesos posteriors al llançament del Surface Laptop 3, alguns usuaris van reportar que apareixen a la pantalla del seu portàtil misterioses esquerdes. Microsoft va dir que investigava el problema al febrer i ara l'empresa ha explicat la possible causa del problema i ha ofert reparacions gratuïtes als afectats.

Microsoft a informat des del seu suport: "Hem investigat les micro esquerdes de pantalla al Surface Laptop 3 i hem determinat que, en un percentatge molt reduït de casos, una petita partícula pot causar una fina fractura similar a l'ample d'un pèl al vidre i semblar que apareix sense causa evident".

"Si creieu que el vostre Surface Laptop 3 experimenta aquest problema, us convidem a contactar amb el servei d'assistència tècnica de Microsoft per demanar una reparació de forma gratuïta durant el període de garantia del dispositiu", va afegir la companyia.

Microsoft també ha informat que si prèviament havíeu pagat per una reparació que creieu que hauria de cobrir aquesta nova garantia, podeu contactar amb l'assistència de Microsoft per obtenir un reemborsament.

« Enrere