Fira Blockchain i metavers a Girona 2022

Fira Blockchain i metavers a Girona 2022 Divendres, Abril 29, 2022

Els dies 4 i 5 de maig se celebra la fira BxCat (Blockchain per Catalunya) a Girona i té l'objectiu de donar a conèixer i apropar la tecnologia de cadena de blocs a totes les persones, per promoure i impulsar la necessitat d'adoptar aquesta tecnologia i crear una posició capdavantera per al nostre país en aquest sector, pioner i innovador. La fira es farà al Palau de Fires de Girona i estarà oberta de les 10 h a les 18 h.

El programa de la fira és variat i interessant, tant per persones que no coneixen la tecnologia i volen descobrir-la com pels professionals que hi treballen. També podreu visitar l'espai d'empreses del nostre territori, on tindreu l'oportunitat conèixer que i com s'està fent la indústria catalana en el Blockchain i us explicaran els seus projectes de futur. Per als professionals és una oportunitat per crear sinergies empreses de tot el sector i regions; un esdeveniment per tothom, sense importar el nivell de coneixement que tinguis, podràs veure i descobrir o aprofundir en aquesta tecnologia revolucionària que està arrelant amb molta força al nostre país.

La fira està organitzada per Fira de Girona i el CBCat (Centre Blockchain de Catalunya), de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i participada per l'Ajuntament i la Diputació de Girona.

La primera edició del BxCat va tenir lloc el mes de setembre de 2021, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG), on el CBCat té la seva seu. Després de l'èxit, enguany l'esdeveniment torna en un format molt més ambiciós: amb una durada de dues jornades, i ubicat a la Fira de Girona, amb el triple d'aforament. A la fira hi participaran empreses tecnològiques internacionals amb presència a Catalunya com HP i MediaPro, així com empreses dedicades específicament a la tecnologia blockchain, com Polygon Hermez, Jelurida, Bitfaktor, Vocdoni, i2CAT o Eurecat.

Les entrades de l'esdeveniment ja es poden comprar al web del BxCat, amb un descompte especial per a menors de vint-i-cinc anys.

 

« Enrere