Coinbase presenta la seva targeta de dèbit Visa amb criptomoneda als EUA

Coinbase presenta la seva targeta de dèbit Visa amb criptomoneda als EUA Divendres, Octubre 30, 2020

Es pot demanar directament del compte de Coinbase.

La companyia Americana Coinbase ha anunciat que els clients nord-americans ja poden unir-se a la llista d'espera per obtenir la seva targeta física Coinbase, una targeta Visa de dèbit que permet als clients gastar criptomoneda en qualsevol lloc on s'acceptin targetes Visa. Coinbase afirma que és "la forma més senzilla i ràpida de gastar la vostra criptomoneda a tot el món". Fins ara, la targeta només estava disponible a Europa.

Hi ha diverses targetes de dèbit a tot el món que us permeten gastar criptomoneda (aviat també ho podreu fer amb Paypal). Però moltes plataformes requereixen que carregueu fons a la targeta per gastar-los. La targeta Coinbase elimina l'intermediari, en lloc d'extreure fons directament del vostre compte de Coinbase. La resta de targetes es limiten a una o poques monedes; segons la companyia, la targeta Coinbase admet més de 30 (i ho converteix tot en dòlars dels Estats Units abans de completar les compres i les retirades de caixers automàtics).

També hi ha un programa de recompenses opcional (només disponible per als clients dels EUA). Podeu optar per guanyar un 4% en Stellar Lumen o un 1% en bitcoin. No hi ha cap comissió d'emissió, però Coinbase diu que "es poden aplicar comissions de conversió de criptomonedes" (i poden ser elevades).

A l'aplicació de Coinbase, podreu fer un seguiment de les transaccions recents i recompensar els guanys. Allà podeu gestionar la vostra moneda de recompenses, així com la moneda amb què esteu gastant.

 

« Enrere