Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

Microsoft submergeix els servidors en líquids 7º Abr 2021

Microsoft a passat dels fons marins als servidors submergibles Microsoft comença a submergir els seus servidors en líquids per millorar el seu rendiment i eficiència energètica. Ara s'està utilitzant un grup de servidors per produir càrregues en el que sembla que és un bany líquid. Aquest procés d'immersió existeix des de fa uns ... Llegir més »

Nova aplicació de Windows 10 per la connexió remota ràpida 31primer Mar 2021

  Assistència ràpida és una nova aplicació de Windows 10 que et permet rebre o proporcionar assistència mitjançant una connexió remota. Et recomanem que provis Assistència ràpida per aconseguir una experiència més fluida i fàcil d'utilitzar. Obrir Assistència ràpida Selecciona Inici> "Asistencia rápida". Proporcionar ... Llegir més »

Google ha solucionat el problema que provocava el bloqueig de les aplicacions 23tercer Mar 2021

  Google ha solucionat el problema que provocava el bloqueig de les aplicacions d'Android amb les actualitzacions de Chrome i WebView. Els bloquejos es deuen a un problema amb Android System WebView   Algunes aplicacions es paren de cop als dispositius Android, però Google ho ha solucionat. El problema es deu a un component del sistema ... Llegir més »

Una nova actualització de Windows 10 soluciona el problema amb les impresores. 17º Mar 2021

  Microsoft soluciona el problema en què determinades impressores podien bloquejar i reiniciar el vostre Windows 10 i que provocava la temuda pantalla blava. Si heu estat buscant una solució al problema, l'actualització d'avui us hauria de permetre tornar a imprimir amb normalitat.   A les notes d'actualització, Microsoft diu que el ... Llegir més »

La darrera actualització de Windows 10 pot provocar un bloqueig de la vostra impressora al PC 11º Mar 2021

  Segons un informe de Windows Latest, l'última actualització de Windows ha causat problemes a alguns ordinadors amb impressores connectades. Els usuaris informen que reben una pantalla blava quan intenten obrir el quadre de diàleg d'impressió des del Bloc de notes, Office o altres programes. (missatge d'error que informa que: "El vostre ... Llegir més »

Un jutge d'Illinois EUA acorda que Facebook pagui 650 milions de dòlars 3tercer Mar 2021

  Un jutge d'Illinois EUA acorda que Facebook pagui 650 milions de dòlars per la privadesa de dades en la funció de reconeixement facial. La demanda afirmava que la plataforma emmagatzemava dades biomètriques en violació de la legislació estatal d'Illinois.Un jutge federal ha aprovat de forma definitiva d'un acord per la privadesa de ... Llegir més »

WhatsApp explica què passa si no accepteu la seva nova política de privadesa 24º Feb 2021

La vostra aplicació començarà a perdre funcionalitat el 15 de maig. WhatsApp ha detallat què passarà amb els usuaris que no acceptin la seva nova política de privadesa a les PMF del seu lloc web. A partir del 15 de maig, la seva funcionalitat serà més limitada i els usuaris ja no podran enviar ni llegir missatges des de ... Llegir més »

Com obtenir més espai a l’emmagatzematge de Google Drive 18º Feb 2021

  Per a molts de nosaltres, l’emmagatzematge de Google és el nostre disc dur en línia. És el lloc on resideixen els nostres pensaments, documents i records més importants. Però, igual que a un disc dur tradicional, l’espai no és infinit i quedar-se sense espai pot ser un problema real. De manera predeterminada, Google us proporciona ... Llegir més »

Troba una manera d’executar codi als sistemes d’Apple, PayPal i Microsoft. 11º Feb 2021

L'atac és increïblement senzill, però eficaçment demoníac. L'investigador en ciberseguretat Alex Birsan ha trobat una vulnerabilitat de seguretat que permet executar codi als servidors d'Apple, Microsoft, PayPal i de 30 empreses més. L'exploit és molt simple i les plataformes de software hauran d'esbrinar com protegir-se. L'exploit ... Llegir més »

WhatsApp incorporarà autenticació biomètrica per iniciar la sessió a l’escriptori. 3tercer Feb 2021

  Enllaçar el vostre compte de WhatsApp al navegador web o a l’aplicació d’escriptori de l’ordinador és una mica més segur. Aviat, si teniu activada l’autenticació biomètrica al telèfon, haureu de desbloquejar l’aplicació abans d’enllaçar el vostre compte. WhatsApp afirma que el nou sistema està pensat per garantir que ... Llegir més »