Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona, S.L.

Demanda dels EUA contra Google per protegir el monopoli de publicitat i cerques 21primer Oct 2020

El Departament de Justícia dels EUA ha acusat Google de protegir el monopoli de publicitat i les cerques a Internet.   El Departament de Justícia, juntament amb onze Fiscals Generals de l’Estat, ha presentat una demanda antimonopoli civil al Tribunal de Districte de Colúmbia per evitar que Google mantingui il·legalment monopolis ... Llegir més »

Premis DonaTIC 2020 15º Oct 2020

Els Premis DonaTIC 2020 reconeixen el talent, l'emprenedoria i l'empoderament de les dones en l'àmbit tecnològic. Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic i una iniciativa social per incentivar les noies a resoldre reptes digitals han estat guardonades amb els Premis Dona TIC 2020, que impulsa el Departament de ... Llegir més »

Apple amaga un somriure darrere del seu nou emoji amb mascareta 7º Oct 2020

Perquè portar una mascareta no vol dir que estigueu malalt o trist. Apple ha actualitzat els seus emojis i la reconeguda icona amb la "Cara amb mascareta mèdica" ara té ulls més simpàtics, celles i galtes rosades. Abans, semblava un malalt i ara sembla que somriu.Aquí teniu una imatge animada que mostra la cara de la icona amb la ... Llegir més »

Farmville tancarà les portes a Facebook a finals d'any 30º Sept 2020

FarmVille, va ser un cop el joc més popular de Facebook, tancarà el mes de desembre, després d'onze anys de funcionament. En el seu moment àlgid, FarmVille tenia més de 80 milions de jugadors que cuidaven els cultius, criaven animals i demanaven ajuda als amics de Facebook. Però la xarxa social deixarà de donar suport als jocs basats en ... Llegir més »

El navegador Edge de Microsoft arribarà al SO Linux en versió beta el mes vinent. 23tercer Sept 2020

La versió per Linux forma part d'un gran impuls per aconseguir que les empreses tinguin el navegador Edge als seus dispositius.     Microsoft té previst llançar una versió del seu navegador Edge per a Linux el mes que ve. Després de la confirmació oficial, els plans per incloure el navegador Edge al Linux a principis d'aquest any, els ... Llegir més »

L’experiment del centre de dades submarí de Microsoft ressorgeix després de dos anys enfonsat a l’oceà. 16º Sept 2020

Resulta que enfonsar els centres de dades és una gran idea El 2018, Microsoft va enfonsar un tub amb un centre de dades al fons del mar escocès, submergint un total de 864 servidors i 27,6 petabytes d’emmagatzematge a 35 metres de profunditat. La companyia ha informat que el seu darrer experiment ha estat tot un èxit, revelant troballes ... Llegir més »

Com aturar el seguiment de la ubicació als dispositius Android 2segon Sept 2020

Fer més difícil saber on ets i on has estat. El seguiment de la ubicació pot ser molt útil (quan una aplicació us pugui indicar, per exemple, on es troben els restaurants o benzineres més properes), però també és un problema de privadesa. Voleu que tots els vostres passejos siguin registrats per Google? Estàs còmode sabent que els ... Llegir més »

Microsoft finalitzarà el suport pel navegador Internet Explorer 11 20º Ago 2020

Exactament un any, l'agost de 2021, Internet Explorer 11 ja no serà compatible amb els serveis en línia de Microsoft com són Office 365, OneDrive, Outlook i molts més. Microsoft també finalitzarà el suport per a Internet Explorer 11 amb l'aplicació web de Microsoft Teams a finals d'aquest any, i el 30 de novembre finalitzarà el servei ... Llegir més »

Has I been Pwned, el web que et diu si t'han sostret les contrasenyes, esdevindrà codi obert. 13º Ago 2020

Avui dia, es considera que la baixa qualitat de les credencials exposarà inevitablement alguns dels nostres noms d'usuari i contrasenyes al món, per això és tan important la validació 2FA (Two-factor Authentication) i per això volem tenir una eina de revisió de contrasenyes integrada a tots els navegadors moderns, i així poder substituir ... Llegir més »

Apple vol convertir-se en una marca lliure d'emissions de diòxid de carboni el 2030 23tercer Jul 2020

Anuncia que reduirà les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle en un 75 per cent.   Apple anuncia que vol eliminar totes les seves emissions de gasos que afecten el canvi climàtic aquesta dècada. Per assolir l'objectiu de convertir-se en "Neutres en emissió de carboni" per al 2030, reduirà la contaminació de gasos d'efecte ... Llegir més »