Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

Windows 11 tindrà integrada una eina de gravació de pantalla 9º Dec 2022

Els usuaris de Windows tindrem una nova eina per fer gravació de pantalla. Microsoft finalment presenta un gravador de pantalla integrat a Windows. L'eina de retall de Windows 11 aviat s'actualitzarà per incloure la gravació de la pantalla, el que significa que els usuaris de Windows no haurem d'utilitzar eines de tercers per gravar les ... Llegir més »

L'última bretxa de seguretat de LastPass ha exposat informació dels usuaris 1primer Dec 2022

L'empresa ha informat que els pirates informàtics no van obtenir accés a les contrasenyes emmagatzemades dels usuaris, però va revelar que aquesta violació es va produir utilitzant informació recollida a l'agost. LastPass ha experimentat una altra violació de dades, però aquesta vegada ha exposat les dades dels usuaris. Segons una ... Llegir més »

Google Messages ja permet que alguns usuaris reaccionin amb més emojis 24º Nov 2022

Aviat serà possible que tinguem més opcions que les del dit cap amunt, ulls de cor, riure, en xoc, plorar i ràbia. Google Messages comença a permetre que alguns usuaris reaccionin als missatges de text amb qualsevol emoji, en lloc de limitar-los al conjunt estàndard de set que fa temps que estan disponibles a l'aplicació. La funció és ... Llegir més »

El 25N, plantem cara a les violències masclistes digitals 17º Nov 2022

Amb motiu del 25 N, Dia Internacional per a l'eliminació de les violències contra les dones, impulsem una campanya amb tres accions per a prevenir i donar eines sobre les violències masclistes digitals.Les TRICs són eines socials que poden convertir-se en eines d'assetjament i control per a exercir violències masclistes, principalment vers ... Llegir més »

Google obre la seva VPN als ordinadors Mac i Windows 10º Nov 2022

Google ofereix una aplicació VPN per a macOS i Windows. Heu de ser subscriptor de Google One per accedir al servei VPN. Google ha obert el seu VPN d'escriptori als usuaris. Els subscriptors de Google One amb plans Premium (2 TB o superior) ja poden descarregar les aplicacions VPN per a Windows i macOS, cosa que permet als usuaris de 22 països ... Llegir més »

Starlink posarà en marxa aquest desembre l'Internet per satèl·lit per a vehicles en moviment 3tercer Nov 2022

SpaceX ha anunciat que el seu servei d'Internet per satèl·lit Starlink per a vehicles particulars estarà disponible per a vehicles en moviment a partir del desembre de 2022. Tot i que ja fa temps que es pot muntar una antena parabòlica dins o fora d'un vehicle aparcat, en un càmping o una localització remota. Aviat, no haureu de sacrificar ... Llegir més »

Notificació d'augment dels preus dels nostres serveis 28º Oct 2022

Benvolgut/da,A Internet Girona treballem per impulsar el desenvolupament digital dels nostres clients mitjançant solucions que s'ajusten en servei i preu.En els últims mesos, hem anat patint un creixement dels costos energètics i l'escassetat de components electrònics que han sotmès a les empreses tecnològiques com la nostra a diferents ... Llegir més »

Apple confirma que l'iPhone tindrà USB-C 27º Oct 2022

 Apple ha confirmat que es fabricarà un iPhone equipat amb USB-C ara que la Unió Europea obliga als telèfons venuts als països membres que utilitzin aquest connector universal si tenen un carregador físic. Actualment, la llei estableix que "tots els telèfons mòbils i tauletes" hauran d'usar USB-C a la "tardor de 2024". Apple no han ... Llegir més »

Controladors obsolets de Microsoft van deixar els ordinadors Windows oberts a atacs durant anys 20º Oct 2022

Segons un informe d'Ars Technica, Microsoft no va protegir adequadament els ordinadors Windows dels controladors maliciosos durant gairebé tres anys. Tot i que Microsoft diu que les seves actualitzacions de Windows afegeixen nous controls per software maliciós en una llista de bloqueig descarregada pels dispositius, Ars Technica va trobar que ... Llegir més »

Octubre és el mes Europeu de la ciberseguretat 13º Oct 2022

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, referent i impulsor de la ciberseguretat a Catalunya, s’uneix com cada any al Mes europeu de la ciberseguretat, dedicat a promoure la ciberseguretat entre la ciutadania i organitzacions de la Unió Europea (UE) a través d'accions de sensibilització i bones pràctiques. Enguany els 2 temes ... Llegir més »