Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

La nova funció de canals de WhatsApp inclou les xarxes socials a la vostra aplicació de missatgeria 8º Jun 2023

La funció més nova de WhatsApp aporta un tipus de missatgeria molt diferent del xat més popular del món. Es diu Canals i està dissenyada específicament per a fer emissions a una o moltes converses. Meta l'anomena "una forma privada de seguir el més destacat" i explica que les comunicacions locals i esportives seran les maneres en què més ... Llegir més »

S’ultimen els detalls de la Women in Data Science 1primer Jun 2023

Barcelona acollirà la tercera edició de les jornades Women in Data Science, una trobada capdavantera en talent femení, ciència de dades i sectors STEM. T’ho expliquem detalladament! Per tercer any consecutiu, la ciutat de Barcelona esdevindrà l’escenari de la tercera edició de les jornades Women in Data Science, una trobada ... Llegir més »

WhatsApp permetrà als usuaris editar missatges durant 15 minuts 25º Mar 2023

WhatsApp ha anunciat que publicarà una nova facilitat que permetrà als usuaris editar missatges, en un moviment que coincideix amb la mateixa funció que ja ofereixen competidors com Telegram i Discord. L'empresa informa que els missatges es podran editar fins 15 minuts després de ser enviats. Aquest servei de missatgeria instantània forma ... Llegir més »

L’Agència de Ciberseguretat crearà una acadèmia de formació 11º Mar 2023

L’organisme oferirà itineraris formatius per a tots els nivells, difondrà campanyes de sensibilització i crearà premis i bequesL’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha publicat una licitació pública per dissenyar la futura ciberacadèmia de l’entitat. L’objectiu d’aquest nou organisme és triple: fomentar la cultura de la ... Llegir més »

La IA de Microsoft està oberta a tothom al Chat del cercador Bing. 4º Mar 2023

Tot el que necessiteu és un compte de Microsoft per accedir a la versió de Bing amb tecnologia GPT-4. Microsoft està posant en marxa el seu chatbot a Bing amb la tecnologia GPT-4 per a tothom, no cal fer més llista d'espera. Tot el que heu de fer és iniciar la sessió al nou Bing o Edge amb el vostre compte de Microsoft i accedireu a la ... Llegir més »

Mark Zuckerberg anuncia que Meta vol "desenvolupar eines d'IA per a milers de milions de persones" 27º Abr 2023

"Espero que aquestes eines siguin valuoses per a tothom, des d'usuaris fins a creadors i empreses". Meta veu "una oportunitat per presentar eines d'IA a milers de milions de persones d'una manera que sigui útil i significativa", va explicar el CEO Mark Zuckerberg als inversors.Tot i que no s'ha detallat exactament com Meta afegirà la IA ... Llegir més »

Aixi serà la wifi del futur 20º Abr 2023

Les xarxes WIFI són el principal mètode d’accés a internet, ja que representen dos terços del trànsit mòbil del món. El protocol més recent d’aquesta connexió sense fils és l’IEEE 802.11ax, més conegut com a Wi-Fi 6, però l’Institut d'Enginyeria Elèctrica i Electrònica (IEEE) ja treballa en les pròximes versions ... Llegir més »

La violació de dades personals a Catalunya creix un 21% durant el 2022 13º Abr 2023

L’APDCAT calcula que els 150 casos han afectat almenys a 800.000 personesEl 2022 es van registrar un total de 150 notificacions d’organitzacions i entitats que havien patit violacions de seguretat de dades personals, un 21% més que l’any anterior. Així ho confirma l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), que vincula un terç ... Llegir més »

Google Drive retira el límit de creació de fitxers per a tots els usuaris. 6º Abr 2023

Google va introduir un límit en el número de fitxers que podeu crear i desar a Drive. L'empresa ha confirmat que el canvi permetia crear un màxim de 5 milions de fitxers a Drive encara que es pagui per emmagatzematge addicional. Però Google ha revertit aquesta limitació poc després, argumentant que s'està buscant una solució millor. El ... Llegir més »

Es crearà un observatori per monitorar la privacitat de les dades de la població catalana 30º Mar 2023

L'APDCAT elaborarà estudis i enquestes d’opinió per conèixer el coneixement de la ciutadania i fomentar bones pràctiques L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha anunciat la creació de l’Observatori de la Protecció de Dades, un nou organisme encarregat de monitorar la privacitat de la informació de la ciutadania que ... Llegir més »