Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

400 termes en català sobre ciberseguretat 21primer Jul 2021

El TERMCAT (Centre de terminologia de la llengua catalana) publica una nova edició de la Terminologia de la ciberseguretat que inclou seixanta termes nous en català, elaborats amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i d’altres experts de l’àmbit, i amb el suport del Govern d’Andorra. Ara sumen 400.Es tracta ... Llegir més »

Google ha estat multar amb 500 milions d'euros a França per actuar amb mala fe amb els mitjans de comunicació. 14º Jul 2021

Google ha de pagar una multa històrica de 500 milions d'euros a l'Autoritat francesa de la competència (FCA) per no complir una ordre de l'abril de 2020 per negociar de manera justa amb els editors de notícies sobre l'ús i dels seus articles i altres continguts.Els editors de notícies van aconseguir la possibilitat de sol·licitar el ... Llegir més »

Microsoft emet una actualització d’emergència per solucionar una vulnerabilitat crítica de Windows. 7º Jul 2021

Fins i tot ha fet una actualització per Windows 7 Microsoft ha començat a implementar una actualització de Windows d'emergència per solucionar un defecte crític del servei de Windows Print Spooler. La vulnerabilitat, anomenada "PrintNightmare", es va revelar la setmana passada, després que investigadors de seguretat publiquessin ... Llegir més »

Microsoft podria llençar Windows 11 durant el mes d'octubre. 30º Jun 2021

Alguns pensem que el 20 d'octubre serà el dia de Windows 11 Microsoft no confirma un dia exacte pel llançament a l'octubre per a Windows 11. El gegant del programari va insinuar la data d'octubre diverses vegades durant el seu esdeveniment de Windows, inclou un comentari en un missatge de Microsoft Teams que diu "emocionat de convertir-lo en ... Llegir més »

Nvidia deixarà de donar suport dels controladors de Windows 7 i Windows 8 a l'octubre 16º Jun 2021

Nvidia només donarà suport a Windows 10 a finals d’aquest any Nvidia té previst abandonar el suport per a Windows 7, Windows 8 i Windows 8.1 a finals d’aquest any. Els controladors Nvidia estaran disponibles exclusivament per a Windows 10 a l’octubre, amb les actualitzacions de seguretat només disponibles a Windows 7, Windows 8 i ... Llegir més »

La UE i el Regne Unit obren investigacions antimonopoli a Facebook Marketplace 9º Jun 2021

Els reguladors estan preocupats pel control que fa Facebook dels anuncis classificats. La Comissió Europea i els reguladors del Regne Unit han obert investigacions antimonopoli a Facebook per les preocupacions que el seu servei Marketplace distorsiona injustament la competència dels anuncis classificats. Es vol saber si Facebook utilitza o ... Llegir més »

Google Fotos ha finalitzat l'emmagatzematge gratuït il·limitat l'1 de juny de 2021 2segon Jun 2021

Després d’utilitzar 15 gigabytes, haureu de fer contractar Google One Després de cinc anys oferint còpies de seguretat de fotos gratuïtes i il·limitades amb "alta qualitat", Google Fotos ha començat a cobrar l'emmagatzematge un cop s'hagin utilitzat més de 15 gigabytes al vostre compte. Aquest important canvi ha estat posat en marxa a ... Llegir més »

Microsoft prepara una "pròxima generació de Windows molt aviat" 26º Mar 2021

  Windows està rebent canvis importants en la interfície d'usuari, una nova botiga i molt més. Microsoft no parla dels seus grans plans de Windows a "Build 2021" i això es deu al fet que l'empresa es prepara per detallar el que vindrà per al seu sistema operatiu de PC. Microsoft ha estat treballant en una nova botiga d'aplicacions per a ... Llegir més »

Zoom, Meet, Teams, Big Blue Button... quina eina fem servir i per què? 19º Mar 2021

  La Secretaria de Polítiques Digitals ofereix formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència als Punt TIC. L’objectiu és que les entitats coneguin les prestacions de cada aplicació i escullin la que millor s’adapta a les seves necessitats. Des de fa més d’un any, amb l’inici ... Llegir més »

WhatsApp relaxa el termini per acceptar la seva nova política de privadesa 12º Mar 2021

S’haurà d’acceptar-la per continuar utilitzant el servei En una nova publicació al seu web, WhatsApp diu que els usuaris no perdran cap funcionalitat si no accepten la seva nova política de privadesa abans del 15 de maig. "A ningú se li suprimiran els comptes ni perdran la funcionalitat de WhatsApp el 15 de maig a causa d'aquesta ... Llegir més »