Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

Google comença a esborrar els comptes inactius de Gmail demà divendres 30º Nov 2023

La mesura, aplicada per raons de seguretat, afecta en primer lloc a aquells usuaris que mai han fet servir cap de les eines de la companyiaDemà divendres, 1 de desembre, Google començarà a esborrar els comptes personals que hagin estat inactius durant els últims dos anys. Això vol dir que els afectats perdran els correus del Gmail, els ... Llegir més »

Catalunya se situa per sobre dels estàndards europeus en ciberseguretat 23tercer Nov 2023

El 92% de les companyes catalanes disposen d’alguna mesura de seguretat digital i superen la mitjana de l’Estat espanyol, amb un 87,7%El 92% de les empreses catalanes disposen d’alguna mesura de ciberseguretat, segons un estudi de Pandora FMS. Aquesta dada situa Catalunya per sobre de la mitjana registrada a la Unió Europea, que està en ... Llegir més »

Un dia com avui va néixer oficialment el ratolí d'ordinador 17º Nov 2023

El 17 de novembre de 1970, Douglas Engelbart va rebre la patent dels EUA No, (3.541.541) per a un "Indicador de posició XY per a un sistema de visualització". Aquest petit dispositiu de comandament del cursor, que permetia una marca mòbil visible a la pantalla per triar un punt actuació immediata el va batejar com a mouse (ratolí) perquè ... Llegir més »

Hedy Lamarr, la inventora-actriu a qui devem l’existència del wifi 9º Nov 2023

Cada 9 de novembre se celebra el Dia de l’Inventor en homenatge a la creadora de l’espectre eixamplat per salt de freqüènciaMolts la recorden per les seves actuacions a Hollywood durant els anys 30 i 40 del segle XX, però el seu llegat va molt més enllà de l’aportació cinematogràfica, ja que és una de les responsables principals de ... Llegir més »

L'actualització de Windows 11 2023 arriba amb canvis a Microsoft Teams 2segon Nov 2023

La darrera actualització de Windows 11 per aquest 2023 inclou totes les noves funcions de Windows que van aparèixer a principis del mes passat. Microsoft ha publicat la seva actualització de Windows 11 2023, que originalment se suposava que era una de les actualitzacions més importants de Windows 11. Però Microsoft ha continuat endavant i ... Llegir més »

Fa 40 anys, Microsoft va llançar la primera versió de Word 26º Oct 2023

Microsoft Word és una de les eines més essencials de l'arsenal de qualsevol professional d'oficina. Desenvolupat per Microsoft, Word es va llançar inicialment amb el nom de "Multi-Tool Word" el 25 d'octubre de 1983 abans de ser anomenat simplement Microsoft Word. Es van incloure còpies de l'aplicació de processament de textos al número de ... Llegir més »

Softcatalà celebra els 25 anys d’existència 5º Oct 2023

L’associació sense ànim de lucre compleix un quart de segle de foment del català a la xarxa L’associació sense ànim de lucre Softcatalà ha celebrat el passat dilluns 2 d’octubre l’aniversari dels 25 anys de la seva creació. L’entitat, nascuda amb la missió de promoure l’ús i la presència del català en les noves tecnologies, ... Llegir més »

Neix l’Aliança AINA amb l’objectiu de potenciar el català a internet i al món tecnològic 16º Sept 2023

El Govern i la GSMA es comprometen a promoure l’ús de les eines digitals basades en intel·ligència artificial per incrementar l’ús de les llengües minoritàries arreu del mónLa Generalitat i la GSMA han signat aquest dijous un acord pel qual ambdues institucions es comprometen a promoure el català en l’àmbit tecnològic i digital a ... Llegir més »

Microsoft deixarà d'obligar els usuaris de Windows 11 a escollir Edge a la UE 7º Sept 2023

Finalment, Windows 11 respectarà l'opció d'escollir el navegador predeterminat, només a Europa.Microsoft finalment deixarà d'obligar els usuaris de Windows 11 a Europa a utilitzar Edge en fer clic en un enllaç del panell de Windows Widgets o dels resultats de la cerca. El gegant del software ha començat a provar aquests canvis a Windows 11 ... Llegir més »

L'última versió del navegador Microsoft Edge eliminarà algunes funcions 31primer Ago 2023

El navegador Edge v117 de Microsoft, encara en versió beta, ha desactivat algunes funcions que probablement no sabíeu que hi havia, com ara el Solucionador Matemàtic i Les Cites.La nova versió del navegador web Edge de Microsoft podria acabar tenint menys funcions que abans. La pròxima versió 117 d'Edge, que actualment es troba en fase ... Llegir més »