Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

El joc del Solitari de Microsoft compleix 30 anys i encara té 35 milions de jugadors mensuals 27º Mar 2020

El joc del Solitari de Microsoft ha fet 30 anys el passat 22 de maig. Microsoft ha celebrat aquesta ocasió amb un intent de rècord mundial de partides del Solitari completades en un sol dia. 35 milions de persones encara juguen mensualment a Solitari, segons Microsoft, amb més de 100 milions de mans jugades diàriament a tot el món.El ... Llegir més »

Microsoft està portant les aplicacions de Linux a Windows 10 20º Mar 2020

Executar les aplicacions de Linux a Windows 10 aconsegueix un gran impuls amb l'acceleració de la GPU Microsoft a promès millorar de forma espectacular el seu subsistema de Windows per a Linux (WSL) amb suport d'aplicacions GUI amb acceleració de GPU. El gegant informàtic ha afegit un nucli complet de Linux a Windows 10 amb la versió 2 de ... Llegir més »

2023 arribarà el segon major cable submarí de fibra òptica al port de Barcelona 18º Mar 2020

Catalunya forma part d'un projecte promogut per Facebook i grans operadores internacionals de comunicació per a la construcció d'un cable submarí de fibra òptica de 37.000 km de longitud que interconnectarà Europa, Àsia, l'Orient Pròxim i Àfrica. Es tracta del segon cable de fibra òptica més llarg del món, amb 37.000 km.Segons el ... Llegir més »

Microsoft ofereix la reparació gratuïta per a misterioses esquerdes a la pantalla del Surface Laptop 3 13º Mar 2020

Poseu-vos en contacte amb Microsoft per demanar una reparació sense cost  Duran els mesos posteriors al llançament del Surface Laptop 3, alguns usuaris van reportar que apareixen a la pantalla del seu portàtil misterioses esquerdes. Microsoft va dir que investigava el problema al febrer i ara l'empresa ha explicat la possible causa del ... Llegir més »

La desinformació del Coronavirus posa a prova Facebook 21primer Abr 2020

Centenars de publicacions falses estan rebent milions de visualitzacions, i la companyia està adoptant un nou enfocament per afrontar-les. Fa uns anys, Facebook es va adonar que Rússia publicava desinformació a tota la xarxa. La desinformació es va dissenyar per atreure la gent i que es compartís amb els seus amics, perquè les persones ... Llegir més »

Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic 16º Mar 2020

La Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), incorpora a l'ordenament legislatiu la Directiva 2000/31/CE de el Consell i de el Parlament Europeu en la qual es regulen determinats aspectes jurídics dels serveis de la societat de la Informació, en particular els relatius a el ... Llegir més »

Ara Apple permet comprar directament en realitat augmentada. 18º Feb 2020

Els clients poden utilitzar Apple Pay amb Quick Look Aquesta setmana, Apple a publicat una nova actualització de la seva eina de realitat augmentada Quick Look, permetent als usuaris de l'iPhone i l'iPad consultar els productes en RA i després comprar-los directament. Quick Look ja permetia als minoristes oferir una visualització prèvia ... Llegir més »

Microsoft es va veure obligat a crear una actualització gratuïta de Windows 7 pocs dies després que les actualitzacions finalitzessin. 29º Gen 2020

La nova actualització corregeix els fons de pantalla que es mostren defectuosos. Microsoft va publicar les darreres actualitzacions de seguretat per a Windows 7 a principis d’aquest mes, finalitzant el suport per al sistema operatiu després de més de 10 anys. Tot i que les actualitzacions finals tenien una rutina prou coneguda, Microsoft ... Llegir més »

Facebook us permet transferir imatges a Google Fotos de forma automàtica 6º Dec 2019

Estarà disponible per tothom el primer semestre del 2020Facebook llançarà una nova eina que permetrà als seus usuaris transferir les fotos directament a Google Photos. L’eina s’ha estrenat inicialment a Irlanda i estarà disponible a tot el món durant el primer semestre del 2020. “Durant gairebé una dècada, hem permès a la gent ... Llegir més »

Google confirma l’avanç de la “supremacia quàntica”. 24º Oct 2019

Google ha anunciat oficialment que assolit la “supremacia quàntica” en un article publicat a la revista científica Nature. L’anunci arriba exactament un mes després de la seva difusió inicial, quan l’informe de Google es va publicar accidentalment. Ara, però, és oficial, és a dir, que els detalls complets de la investigació són ... Llegir més »