Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona

Microsoft es prepara per deixar de donar suport a Windows 8.1 29º Jun 2022

El 2023 serà el final d'aquesta versió de Windows.Microsoft s'està preparant per enviar missatges als usuaris de Windows 8.1 recordant que el suport i les actualitzacions finalitzaran el 10 de gener de 2023. La companyia començarà a trametre notificacions als dispositius Windows 8.1 existents el mes que ve, com a primer recordatori abans ... Llegir més »

Internet Explorer ha mort als 26 anys 22segon Jun 2022

Internet Explorer ha mort. Microsoft ha retirat definitivament l'IE després de gairebé vint-i-set anys. L'envelliment del navegador web ha afavorit a Microsoft Edge, i el passat 15 de juny s'ha retirat oficialment el suport per a IE 11. És el final d'una era, després que Microsoft s'allunyés de la marca d'Internet Explorer amb el ... Llegir més »

Adobe té previst fer que Photoshop sigui gratuït per a tothom 15º Jun 2022

De moment, està provant una pilot amb versió “freemium” al Canadà Adobe ha començat a provar una versió gratuïta de Photoshop al web i té previst obrir el servei a tothom com una manera d'introduir més usuaris a l'aplicació. La companyia està provant la versió gratuïta al Canadà, on els usuaris poden accedir a Photoshop al web ... Llegir més »

Participa al Digital Hackathon en línia els dies 15 i 16 de juny 9º Jun 2022

Si estàs interessat a explorar les competències digitals i treballar amb altres persones d'arreu d'Europa per desenvolupar competències emprenedores, apunta't a l'esdeveniment 'EntreComp for Digital Hackathon' el dimecres 15 de juny de 13:00 a 17:00 h CET) i dijous 16 de juny a les 10:00 h CET, una oportunitat de parlar de les sinergies ... Llegir més »

Un pirata informàtic copia una base de dades d'empleats de Verizon i demana un rescat de 250.000 dòlars 2segon Jun 2022

Verizon diu que ha tallat el contacte i que el directori estava "fàcilment disponible" a Internet i les dades no són privades.Verizon està fent front a un incident en què un pirata informàtic ha capturat una base de dades que contenia dades dels treballadors de l'empresa, inclosos els noms, així com els seus números d'identificació, ... Llegir més »

Forma't en Intel·ligència Artificial 25º Mar 2022

Formació en Intel·ligència Artificial per a tothom! CiutadanIA és un curs apte per a tothom, no et cal formació tècnica per fer-lo, i et divertiràs mentre aprens. Aprendràs els conceptes més bàsics sobre la IA i adquiriràs la cultura general necessària per reconèixer on hi ha IA en el món que t’envolta, com t’hi pots ... Llegir més »

11a edició de l'SmartCatalonia Challenge 11º Mar 2022

Fins a l'1 de juliol es pot participar en l'SmartCatalonia Challenge, el concurs d'innovació oberta promogut pel Departament de Polítiques Digitals, que enguany se celebra juntament amb la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital a través de quatre reptes tecnològics detectats en l'ecosistema museístic. Aquest concurs és una ... Llegir més »

S'ha publicat la versió 100 del navegador Firefox 5º Mar 2022

  Mozilla ha presentat l'última versió del seu navegador web, Firefox arriba a la versió 100, aportant noves i millorades funcions per als usuaris de tots els sistemes operatius. Tot i que Google Chrome va arribar a la versió 100 al març, no hi havia gaires canvis i característiques que marquessin aquesta fita, però Firefox 100 sembla ... Llegir més »

Fira Blockchain i metavers a Girona 2022 29º Abr 2022

Els dies 4 i 5 de maig se celebra la fira BxCat (Blockchain per Catalunya) a Girona i té l'objectiu de donar a conèixer i apropar la tecnologia de cadena de blocs a totes les persones, per promoure i impulsar la necessitat d'adoptar aquesta tecnologia i crear una posició capdavantera per al nostre país en aquest sector, pioner i innovador. ... Llegir més »

Com actualitzar a la darrera versió de Windows 10 21primer Abr 2022

Si encara estàs utilitzant Windows 10, no oblidis fer aquesta actualització.Si fas servir un ordinador d'escriptori, és probable que no hagis pogut instal·lar Windows 11. També és possible que encara estiguis executant Windows 10 si ets un usuari empresarial amb un entorn de treball optimitzat per a Windows 10 o simplement un usuari que ... Llegir més »