Notícies, tota l'actualitat a Internet Girona, S.L.

Apple vol convertir-se en una marca lliure d'emissions de diòxid de carboni el 2030 23tercer Jul 2020

Anuncia que reduirà les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle en un 75 per cent.   Apple anuncia que vol eliminar totes les seves emissions de gasos que afecten el canvi climàtic aquesta dècada. Per assolir l'objectiu de convertir-se en "Neutres en emissió de carboni" per al 2030, reduirà la contaminació de gasos d'efecte ... Llegir més »

La importància de les ressenyes de Google 2segon Jul 2020

Obtenir comentaris dels vostres clients sempre ha estat beneficiós per a les empreses, però avui en dia la seva importància és encara més gran. Hi ha tres avantatges principals en obtenir comentaris de clients:1) Per adquirir testimonis que podeu utilitzar en la comercialització del vostre negoci.2) Per entendre millor el que esteu fent ... Llegir més »

WhatsApp llança els pagaments digitals al Brasil 17º Jun 2020

WhatsApp llança els pagaments digitals al Brasil després de realitzar proves beta a l'Índia Els pagaments estan habilitats per Facebook Pay Després de provar una versió beta a l'Índia, WhatsApp ha llançat els pagaments integrats al seu aplicatiu al Brasil, va anunciar l'empresa en una publicació al seu blog (a través de TechCrunch). ... Llegir més »

Com programar correus electrònics a Gmail i a Outlook 11º Jun 2020

  Decidiu quan voleu que surti el vostre correu electrònicPenseu en tots els moments en què heu rumiat sobre si necessiteu enviar un correu electrònic en aquell moment. Potser tens por que t'oblidis d'ella si no ho fas el dia que toca, o si t'estàs enviant un missatge a algú en una zona horària diferent, o és mitja nit i has recordat ... Llegir més »

Oculus Quest l’autèntic viatge a la realitat virtual amb un dispositiu autònom. 3tercer Jun 2020

Ara fa un any, Facebook va llançar l'Oculus Quest, el primer auricular que ofereix una experiència VR creïble i autònoma: un seguiment real del casc, bon control del moviment, etc. També va suposar un impuls a l'ecosistema d'Oculus: el Quest tenia la seva pròpia botiga amb jocs específics per aquest dispositiu de baix consum. Algunes de ... Llegir més »

El joc del Solitari de Microsoft compleix 30 anys i encara té 35 milions de jugadors mensuals 27º Mar 2020

El joc del Solitari de Microsoft ha fet 30 anys el passat 22 de maig. Microsoft ha celebrat aquesta ocasió amb un intent de rècord mundial de partides del Solitari completades en un sol dia. 35 milions de persones encara juguen mensualment a Solitari, segons Microsoft, amb més de 100 milions de mans jugades diàriament a tot el món.El ... Llegir més »

Microsoft està portant les aplicacions de Linux a Windows 10 20º Mar 2020

Executar les aplicacions de Linux a Windows 10 aconsegueix un gran impuls amb l'acceleració de la GPU Microsoft a promès millorar de forma espectacular el seu subsistema de Windows per a Linux (WSL) amb suport d'aplicacions GUI amb acceleració de GPU. El gegant informàtic ha afegit un nucli complet de Linux a Windows 10 amb la versió 2 de ... Llegir més »

2023 arribarà el segon major cable submarí de fibra òptica al port de Barcelona 18º Mar 2020

Catalunya forma part d'un projecte promogut per Facebook i grans operadores internacionals de comunicació per a la construcció d'un cable submarí de fibra òptica de 37.000 km de longitud que interconnectarà Europa, Àsia, l'Orient Pròxim i Àfrica. Es tracta del segon cable de fibra òptica més llarg del món, amb 37.000 km.Segons el ... Llegir més »

Microsoft ofereix la reparació gratuïta per a misterioses esquerdes a la pantalla del Surface Laptop 3 13º Mar 2020

Poseu-vos en contacte amb Microsoft per demanar una reparació sense cost  Duran els mesos posteriors al llançament del Surface Laptop 3, alguns usuaris van reportar que apareixen a la pantalla del seu portàtil misterioses esquerdes. Microsoft va dir que investigava el problema al febrer i ara l'empresa ha explicat la possible causa del ... Llegir més »

La desinformació del Coronavirus posa a prova Facebook 21primer Abr 2020

Centenars de publicacions falses estan rebent milions de visualitzacions, i la companyia està adoptant un nou enfocament per afrontar-les. Fa uns anys, Facebook es va adonar que Rússia publicava desinformació a tota la xarxa. La desinformació es va dissenyar per atreure la gent i que es compartís amb els seus amics, perquè les persones ... Llegir més »