WhatsApp explica què passa si no accepteu la seva nova política de privadesa

WhatsApp explica què passa si no accepteu la seva nova política de privadesa Dimecres, Febrer 24, 2021

La vostra aplicació començarà a perdre funcionalitat el 15 de maig.

WhatsApp ha detallat què passarà amb els usuaris que no acceptin la seva nova política de privadesa a les PMF del seu lloc web. A partir del 15 de maig, la seva funcionalitat serà més limitada i els usuaris ja no podran enviar ni llegir missatges des de l’aplicació. Encara podran rebre trucades i notificacions, però això només serà possible durant "poc temps". En declaracions a TechCrunch, la companyia va confirmar que aquest període durarà unes setmanes.

La nova política de privadesa ha estat controvertida entre alguns usuaris, que es preocupen perquè permeti a WhatsApp compartir els seus missatges privats amb la seva empresa matriu Facebook. No obstant això, els missatges entre persones a WhatsApp estan xifrats de punta a punta, de manera que només els seus destinataris poden veure el seu contingut. La nova política de privadesa es refereix als missatges enviats a les empreses, que es poden emmagatzemar als servidors de Facebook i les dades dels quals es poden utilitzar per a la publicitat. WhatsApp ha compartit informació personal, com ara números de telèfon, amb Facebook des del 2016.

"Podreu rebre trucades, però no gaire més"

WhatsApp va anunciar que retardaria la introducció de la nova política de privadesa, que inicialment havia d’entrar en vigor el 8 de febrer. La setmana passada, WhatsApp va anunciar com exposaria la nova política de privadesa als usuaris, en un esforç que inclou un missatge a l’interior de l’aplicació amb l’explicació de la nova política.

El servei de missatgeria propietat de Facebook ha explicat que no suprimirà cap compte que no hagi acceptat les noves condicions el 15 de maig i que els usuaris podran acceptar la nova política de privadesa després d’aquesta data. Tot i això, adverteix que generalment suprimeix els comptes després d’haver estat inactius durant 120 dies.

 

« Enrere