La darrera actualització de Windows 10 pot provocar un bloqueig de la vostra impressora al PC

La darrera actualització de Windows 10 pot provocar un bloqueig de la vostra impressora al PC Dijous, MArç 11, 2021

 

Segons un informe de Windows Latest, l'última actualització de Windows ha causat problemes a alguns ordinadors amb impressores connectades. Els usuaris informen que reben una pantalla blava quan intenten obrir el quadre de diàleg d'impressió des del Bloc de notes, Office o altres programes. (missatge d'error que informa que: "El vostre ordinador ha tingut un problema i s'ha de reiniciar")

Microsoft coneix aquest problema que en intentar imprimir en determinades circumstàncies pot fer que el vostre PC mostri l'odiada pantalla blava que indica l'error a la pàgina d'assistència de Windows 10. Sembla que l'empresa no ha enviat cap correcció en aquest moment. "Actualment estem investigant i oferirem una actualització quan hi hagi més informació disponible", diu el seu web.

No està clar fins a quin punt està el problema prou investigat per buscar una solució, Windows Latest diu que "han aparegut nombrosos informes d'errors en diferents màquines i països". Sembla que l'error afecta diverses marques d'impressores, incloses Kyocera, Ricoh i Zebra. "Ja he tingut almenys 20 casos confirmats de 4 clients diferents i només ha passat una hora de l'actualització", va dir un lector a la publicació.

« Enrere