Nova aplicació de Windows 10 per la connexió remota ràpida

Nova aplicació de Windows 10 per la connexió remota ràpida Dimecres, MArç 31, 2021

 

Assistència ràpida és una nova aplicació de Windows 10 que et permet rebre o proporcionar assistència mitjançant una connexió remota. Et recomanem que provis Assistència ràpida per aconseguir una experiència més fluida i fàcil d'utilitzar.

Obrir Assistència ràpida

Selecciona Inici> "Asistencia rápida".

Proporcionar assistència

Selecciona Inici> "Asistencia rápida" (o selecciona el botó Inici, escriu "Asistencia rápida" en el quadre de cerca i selecciona l'opció entre els resultats). Selecciona Proporcionar assistència i envia el codi de 6 dígits a la persona a qui necessita ajuda. Quan la persona ho hagi indicat, selecciona Prendre control complet o Veure pantalla. Selecciona Continuar i espera al fet que la persona que necessita ajuda permet la connexió.

Obtenir assistència

Selecciona Inici> "Asistencia rápida" (o selecciona el botó Inici, escriu "Asistencia rápida" en el quadre de cerca i selecciona l'opció entre els resultats). En el quadre Codi de la persona que ajuda introdueix el codi de 6 dígits que t'hagin facilitat i selecciona Compartir pantalla. Espera que s'incorpori la persona que et va a ajudar i després selecciona Permetre a la finestra que apareixerà.

Així mateix, pots utilitzar Assistència remota de Windows i Connexió fàcil per donar i rebre assistència remota.

« Enrere