Saps que és i perquè serveix l'app Discord?

Saps que és i perquè serveix l'app Discord? Dimecres, Abril 14, 2021

 

Discord és una plataforma de distribució digital de missatgeria instantània i veu IP dissenyada per crear comunitats. Els usuaris es comuniquen amb trucades de veu, videotrucades, missatges de text, fitxers multimèdia i fitxers en xats privats o com a part de comunitats anomenades "servidors". Discord s’executa a Windows, macOS, Android, iOS, iPadOS, Linux i als navegadors web. El servei compta amb més de 300 milions d’usuaris.

Discord gestiona comunitats privades i públiques. Ofereix als usuaris accés a eines centrades en serveis de comunicació com trucades de veu i vídeo, sales de xat persistents i integracions amb altres serveis enfocats als jugadors, juntament amb la capacitat general d’enviar missatges directes i crear grups personals. Tot i que al principi, els serveis de Discord semblaven dirigits només als jugadors, en els darrers anys han aportat diverses actualitzacions, cosa que el fa més útil per a la població en general.

Hi ha 6,7 milions de servidors actius a Discord, un nombre creixent no relacionats amb els jocs. Tot i que Discord encara es considera per als jugadors, l'empresa ha intentat ampliar la cobertura, en un esforç per competir amb Slack i Microsoft Teams.

Discord ha tingut problemes amb el comportament hostil i l'abús dins dels xats, i algunes comunitats de servidors de xat han estat "atacades" per part d'altres comunitats. Això inclou inundacions de temes controvertits relacionats amb la raça, la religió, la política i la pornografia. Discord ha declarat que té previst implementar canvis que "eliminarien l’origen dels problemes".

El 27 de gener de 2021, Discord va prohibir el servidor r/WallStreetBets durant el joc de GameStop a causa d'un "contingut odiós i discriminatori", que els usuaris van trobar controvertit. Un dia després, Discord va prohibir el servidor i va començar un process per a ajudar-lo.

Discord va generar ingressos per valor de 130 milions de dòlars el 2020, segons WSJ, un augment del 188 per cent interanual i ha estat valorat en 7.000 milions de dòlars, duplicant el seu valor en menys d’un any.

 

« Enrere