L’actualització de macOS 11.3 inclou una actualització massiva de seguretat

L’actualització de macOS 11.3 inclou una actualització massiva de seguretat Dimecres, Abril 28, 2021

 

Fins i tot si no us agraden les aplicacions ni els jocs d’IOS, probablement serà millor instal·lar-lo al més aviat possible.

Apple acaba de llançar l'actualització de macOS 11.3 (Big Surf), juntament amb iOS 14.5. Probablement val la pena actualitzar el teu Mac tan aviat com sigui possible, no només perquè inclou algunes funcions noves, com ara millores per executar aplicacions d'iPhone i iPad en Macs M1 i actualitzacions d'Apple Music i Podcasts, sinó que també soluciona un defecte de seguretat important.

Segons els informes, l'actualització fa que hi hagi una vulnerabilitat que permet que el programari maliciós ignori moltes de les proteccions integrades de macOS, com ara File Quarantine i el quadre de diàleg d'obertura de GateKeeper. Tot i que el sistema anti-malware podria bloquejar els programes maliciosos si Apple en tingués coneixement, l'empresa de software empresarial Jamf va trobar proves que els atacants explotaven aquest bug de seguretat.

Apple també ha detallat altres correccions de seguretat que s'inclouen amb l'última actualització del sistema a la seva web. Els sistemes operatius Catalina i Mojave també han rebut actualitzacions de seguretat per a aquells equips que encara no han actualitzat a Big Sur.

A part de les actualitzacions de seguretat, una de les novetats més grans de la versió 11.3 (almenys per als propietaris del Mac M1) és la possibilitat de canviar la mida de les finestres de les aplicacions per a iPhone i iPad. Apple també ha afegit compatibilitat amb teclat, ratolí i trackpad per a jocs compatibles.

Apple també ha afegit la reproducció automàtica a l'aplicació Music, una funció que és fantàstica o molesta segons el vostre estat d'ànim. Quan arribeu al final d'una cançó o d'una llista de reproducció, Apple Music continuarà reproduint música que creu que és similar (per sort, es pot desactivar si només voleu escoltar una cançó específica). Les aplicacions Notícies i Podcasts també tenen pàgines redissenyades perquè siguin més fàcils d'utilitzar.

L'actualització també afegeix moltes de les funcions de iOS 14.5: la possibilitat de fer un seguiment d'AirTags mitjançant l'aplicació Find My, les noves veus de Siri i emoji i el suport per als controladors DualSense Xbox Series X / S i PlayStation 5. Podeu visitar el web d'Apple per veure la llista completa d'actualitzacions i funcions.

 

 

« Enrere