Microsoft Office 2021 es llançarà el 5 d’octubre

Microsoft Office 2021 es llançarà el 5 d’octubre Dimecres, Setembre 29, 2021

 

Microsoft publicarà la seva nova versió "perpètua" de Microsoft Office per a clients comercials i anuncia una versió per a tots els consumidors d'Office 2021 el 5 d'octubre. El canal de servei a llarg termini de Microsoft Office (LTSC) per a Windows i Mac ja està disponible per als usuaris comercials i governamentals, proporcionant un llançament d'Office que no requereixi una subscripció.

Office LTSC està dissenyat per a empreses en indústries regulades on els processos i les aplicacions no poden canviar mensualment o per a fàbriques que depenen d'Office i que necessiten una versió tancada durant un temps. Aquesta nova versió no s'envia amb les funcions basades en IA i en núvol que de Microsoft 365 i tampoc rebrà noves funcionalitats. Microsoft donarà suport a Office LTSC durant cinc anys i la companyia també s'ha compromès a publicar una altra versió "perpètua" d'Office per al futur.

La versió perpètua d'Office 2021 per als consumidors serà molt similar, oferint una versió de llarg temps bloquejada sense actualitzacions. Microsoft ha informat de les següents novetats incloses a Office LTSC, que també s'han d'aplicar a la versió d'Office 2021:

• Focus de línia: similar a un mode de lectura per eliminar la distracció i desplaçar-se pels documents de Word línia per línia.
• Funció XLOOKUP: ajuda a trobar coses en una taula o fila en un full de treball d'Excel.
• Suport de matriu dinàmica: noves funcions a Excel que utilitzen matrius dinàmiques.
• Mode fosc: totes les aplicacions d'Office inclouran compatibilitat amb el mode fosc (baix consum).

Naturalment, Microsoft recomana Microsoft 365 tant per a empreses com per a consumidors, on l'empresa té més de 300 milions de seients pagats per a Office 365 en el vessant comercial. Microsoft va anunciar recentment el seu primer augment de preus tant per a Microsoft 365 com per a Office 365, que entrarà en vigor el març de 2022.

Microsoft encara no ha detallat els preus de l'Office 2021, però la companyia diu que estarà disponible generalment el 5 d'octubre, el mateix dia que es llança Windows 11. Aviat es donaran més detalls sobre les funcions i els preus d'Office 2021.

 

« Enrere