Microsoft actualitzarà Windows 10 anualment amb noves funcions.

Microsoft actualitzarà Windows 10 anualment amb noves funcions. Dimecres, Novembre 17, 2021

 

El canvi coincideix amb la cadència d'actualització de Windows 11.

Microsoft ha informat que té previst actualitzar Windows 10 anualment amb totes les funcions futures. Microsoft ja ha publicat l'actualització de Windows 10 del mes de novembre de 2021, i la següent important actualització estarà disponible no més enllà de meitat del 2022. Aquesta cadència d'actualització coincideix amb la que utilitza Windows 11, que també introduirà noves funcions anualment.

"Farem la transició a una nova cadència d’actualitzacions de Windows 10 per alinear-se amb la cadència de Windows 11, orientada a les versions anuals d’actualitzacions de funcions", explica John Cable, cap de servei de publicació de Windows de Microsoft. "La propera actualització de les funcions de Windows 10 està programada per a la segona meitat del 2022".

El compromís de Microsoft amb les futures actualitzacions de funcions de Windows 10 arriba després que l'empresa no va informar sobre els seus plans durant la presentació de Windows 11 a principis d'any. Tanmateix, encara no està clar què aportarà Microsoft a Windows 10 en el futur. L'actualització de novembre de 2021 és molt petita, amb l'única característica destacada per als usuaris que és el suport informàtic de GPU al subsistema de Windows per a Linux (WSL). Microsoft també ha començat a desplegar la nova botiga de Microsoft als dispositius Windows 10 a principis d'aquest mes.

La majoria dels futurs plans de Microsoft per a Windows són comprensiblement per a Windows 11, però l'empresa actualitzarà Windows 10 fins al 14 d'octubre de 2025. Podríem veure dues o potser tres actualitzacions de funcions a Windows 10 fins a la data de finalització del suport, però és probable que ja no siguin importants.

« Enrere