Google Play estrena un nou logotip per al seu 10è aniversari

Google Play estrena un nou logotip per al seu 10è aniversari Dimecres, Agost 3, 2022

Els colors coincideixen millor amb els altres serveis de Google
 
Google Play té un nou logotip avui per celebrar el seu 10è aniversari. Google ha ajustat lleugerament la forma general del seu logotip de Google Play, però els canvis més notables són els colors menys vibrants que coincideixen més amb els tons verds, grocs, blaus i vermells que Google utilitza per a molts dels seus altres serveis. És un ajust subtil que també complementa el nou logotip de Chrome actualitzat a principis d'any.

"Estem introduint un nou logotip que reflecteix millor la màgia de Google i que coincideix amb la marca compartida per molts dels nostres productes útils: Cerca, Assistent, Fotos, Gmail i molt més", explica Tian Lim, vicepresident de Google Play. El nou logotip i la iconografia també marquen 10 anys de Google Play després que el 2012 va ser rebrandat des de l'Android Market.

"Una dècada després, més de 2.500 milions de persones en més de 190 països utilitzen Google Play cada mes per descobrir aplicacions, jocs i contingut digital", diu Lim. "I més de 2 milions de desenvolupadors treballen amb nosaltres per construir els seus negocis i arribar a persones d'arreu del món".

Per marcar els 10 anys de Google Play, Google també ofereix un impuls a Google Play Points. Si activeu l'augment de punts (les dates d'inici varien segons el país), guanyareu 10 vegades els punts en compres, inclosos la majoria d'articles de l'aplicació.

 

« Enrere