Microsoft celebra els 15 anys de OneDrive amb un redisseny i noves funcions

Microsoft celebra els 15 anys de OneDrive amb un redisseny i noves funcions Dimecres, Agost 17, 2022

Microsoft celebra el 15è aniversari d'OneDrive amb una nova pàgina anomenada OneDrive Home, i hauria de facilitar el seguiment de la vostra feina. Enlloc veure per defecte la pàgina "Els meus fitxers" quan obriu OneDrive per primera vegada, us trobareu aquesta nova pàgina d'inici que s'assembla al tauler de la versió en línia d'Office.


Igual que l'aplicació web d'Office, OneDrive Home conté una llista dels vostres fitxers, organitzats segons la darrera vegada que hi heu accedit. A sobre de la llista hi ha filtres que us permeten ordenar els vostres documents per tipus de fitxers Word, Excel, PowerPoint i PDF.


També hi ha una nova columna "Activitat" a la dreta del camp del fitxer "Propietari" que us indica quan algú deixa un comentari, fa referència a un altre usuari o us assigna una tasca dins d'un document compartit. A la part esquerra de la vista d'inici, Microsoft afegeix una nova secció d'accés ràpid, on (igual que a Windows) podeu trobar i fixar els espais als quals accediu amb més freqüència.


Malauradament, aquests canvis no estan disponibles ara mateix: Microsoft diu que OneDrive Home estarà disponible en "els pròxims mesos". Tanmateix, pel que sembla, la nova pàgina d'inici podria servir com a punt central que us ajudarà a mantenir-ho tot organitzat mentre col·laboreu de forma remota.


A part de la seva aplicació web OneDrive, Microsoft també està treballant en la seva funció d'història fotogràfica per a l'aplicació mòbil OneDrive (essencialment l'equivalent de OneDrive a les històries d'Instagram) amb els usuaris d'Austràlia. La funció no arribarà a altres regions fins a finals d'aquest any.

 

« Enrere