Microsoft publica la seva primera actualització important a Windows 11

Microsoft publica la seva primera actualització important a Windows 11 Dimecres, Setembre 21, 2022

L'actualització de Windows 11 2022 s’ha publicat oficialment. Aquesta actualització del sistema operatiu de Microsoft inclou carpetes d'aplicacions al menú Inici, arrossegar i deixar anar a la barra de tasques, nous gestos i animacions tàctils i moltes millores d'accessibilitat.

Microsoft ha anomenat "Actualització de Windows 11 2022" en lloc dels coneguts sobrenoms d’actualitzacions com: 22H2 que fa mesos ve fent servir. Aquesta nova denominació simplificada ha arribat quan el fabricant es compromet a continuar amb les actualitzacions anuals de Windows 11.

Microsoft té previst oferir noves funcions a Windows 11 amb regularitat durant el 2022 i més enllà, i ho promociona com la "primera actualització important" de Windows 11 després que l'empresa enviés aplicacions d'Android, canvis a la barra de tasques i les aplicacions de Notepad i Media Player redissenyades a principis d'aquest any. El mes vinent arribarà una altra actualització per a Windows 11 que inclourà pestanyes per a l'Explorador de fitxers, millores a l'aplicació Fotos i fins i tot accions suggerides quan copieu números de telèfon, dates i molt més.
Juntament amb una sèrie de noves funcions i millores, aquesta actualització reduirà significativament la mida de la descàrrega d'aquestes grans actualitzacions de funcions de Windows 11.

Microsoft estima que les mides de descàrrega haurien de baixar uns 450 MB per a molts usuaris de Windows 11 i també s'ha millorat el temps d'instal·lació de les actualitzacions acumulades mensuals.

Microsoft també està canviant la forma en què desplega noves funcions als usuaris comercials i educatius de Windows 11, desactivant les noves funcions introduïdes fora de les actualitzacions anuals de manera predeterminada. En canvi, aquests usuaris poden habilitar manualment aquestes noves funcions o esperar fins a l'actualització anual (com ara) quan s'activaran per a ells un cop decideixin desplegar l'actualització.

Lamentablement, Microsoft ha decidit requerir connectivitat a Internet durant la configuració inicial del dispositiu per a les edicions Pro de l'actualització de Windows 11 2022. Si utilitzeu un dispositiu per a ús personal, també serà necessari un compte de Microsoft per a la configuració.

Si el vostre dispositiu és compatible i està preparat, podeu descarregar  l'actualització de Windows 11 2022 directament des de Windows Update dirigint-vos a Configuració > Actualització de Windows i comprovant si hi ha actualitzacions.

 

« Enrere