Apple confirma que l'iPhone tindrà USB-C

Apple confirma que l'iPhone tindrà USB-C Dijous, Octubre 27, 2022


 
Apple ha confirmat que es fabricarà un iPhone equipat amb USB-C ara que la Unió Europea obliga als telèfons venuts als països membres que utilitzin aquest connector universal si tenen un carregador físic.

Actualment, la llei estableix que "tots els telèfons mòbils i tauletes" hauran d'usar USB-C a la "tardor de 2024". Apple no han respost, clarament, si la companyia inclouria aquest connector als telèfons venuts fora de la UE.


L'empresa ha deixat molt clar que no està contenta de ser obligada legalment a fer el canvi, però els queda més remei que acceptar la llei. Apple ha preferit històricament seguir el seu camí i confiar en els seus enginyers en lloc de ser obligada a adoptar estàndards de maquinari pels legisladors. Com per exemple el connector Micro USB i el compliment dels auriculars com a situacions en què Apple s'ha vist empès a complir requisits poc considerats.


La companyia argumenta que els cables desmuntables ha resolt principalment el problema de l'estandardització i va afirmar que canviar l'iPhone de Lightning a USB-C provocaria molts residus electrònics.

L'empresa està sospesant les seves opcions, però no ha mencionat la discussió interna d'evitar posar un port USB-C a l'iPhone. En canvi, es preveu una resposta resignada i lleugerament sinuosa que portarà a una conclusió que sembla inevitable: USB-C és el port del futur per connectar-se i carregar el vostre iPhone.

 

« Enrere