Notificació d'augment dels preus dels nostres serveis

Notificació d'augment dels preus dels nostres serveis Divendres, Octubre 28, 2022

Benvolgut/da,

A Internet Girona treballem per impulsar el desenvolupament digital dels nostres clients mitjançant solucions que s'ajusten en servei i preu.

En els últims mesos, hem anat patint un creixement dels costos energètics i l'escassetat de components electrònics que han sotmès a les empreses tecnològiques com la nostra a diferents moments d'estrès financer.

Per això ens veiem obligats a incrementar els preus dels nostres serveis a partir del dia 1 de desembre. La nostra política de transparència i informació als clients ens obliga a informar d'aquests canvis de condicions de manera directa a tots els nostres clients.

Pel que fa als serveis existents, procedirem a fer un augment dels preus d'aproximadament un 10%. Aquesta pujada serà efectiva a partir de l'1 de desembre i afecta a tots els serveis d'allotjaments web, servidors virtuals, servidors dedicats i als complements configurats en aquests serveis. També es veuran afectats els preus de les renovacions dels dominis en diferent proporció depenent del tipus d'extensió.

Som plenament conscients que aquests augments tindran un impacte directe i per això volem oferir-vos, amb la màxima antelació possible, tota la informació al respecte.

Finalment, volem recordar-vos que continuem compromesos amb el nostre objectiu d'oferir-vos un servei fiable i sostenible amb la millor relació qualitat-preu.

Agraint-te avui més que mai la confiança dipositada en el nostre equip, restem a la vostra disposició.

Atentament,
David González i López

 

« Enrere