Google obre la seva VPN als ordinadors Mac i Windows

Google obre la seva VPN als ordinadors Mac i Windows Dijous, Novembre 10, 2022

Google ofereix una aplicació VPN per a macOS i Windows. Heu de ser subscriptor de Google One per accedir al servei VPN.

Google ha obert el seu VPN d'escriptori als usuaris. Els subscriptors de Google One amb plans Premium (2 TB o superior) ja poden descarregar les aplicacions VPN per a Windows i macOS, cosa que permet als usuaris de 22 països emmascarar les seves IP a l'escriptori i reduir els riscos en línia.

Tot i que Google continua ampliant el seu servei VPN, encara té les mateixes restriccions que Android i iOS. Només podreu utilitzar el servei en un dels països admesos i no podreu utilitzar la VPN de Google lliurement per evitar restriccions geogràfiques en canals de streaming en directe o altres sistemes de vídeos en directe.

Igual que el servei VPN iCloud Plus d'Apple, la VPN de Google One no us permetrà assignar manualment una adreça IP d'un país diferent. En canvi, Google us assigna una IP a la regió des de la qual us connecteu. Fora dels avantatges de seguretat i privadesa, fingir que esteu a un altre país per saltar les restriccions de bloqueig geogràfiques de contingut és un dels casos d'ús més populars de les VPN, per la qual cosa és decebedor que Google encara no admeti això.


Inicialment, Google va començar a oferir accés VPN als subscriptors d'emmagatzematge al núvol de 2 TB de Google One als EUA el 2020 com a complement gratuït al pla de 9,99 $/mes existent. Des de llavors, s'ha expandit a 22 mercats, inclosos Mèxic, Canadà, Regne Unit, França, Alemanya, Espanya i Itàlia. Google també va incloure recentment aquest servei VPN amb el Pixel 7 i 7 Pro.

 

« Enrere