Google Messages ja permet que alguns usuaris reaccionin amb més emojis

Google Messages ja permet que alguns usuaris reaccionin amb més emojis Dijous, Novembre 24, 2022

Aviat serà possible que tinguem més opcions que les del dit cap amunt, ulls de cor, riure, en xoc, plorar i ràbia.

Google Messages comença a permetre que alguns usuaris reaccionin als missatges de text amb qualsevol emoji, en lloc de limitar-los al conjunt estàndard de set que fa temps que estan disponibles a l'aplicació. La funció és similar a la que tenen altres plataformes de missatgeria com Slack, WhatsApp i les versions de pagament de Telegram: prémer i mantenir un missatge us ofereix les reaccions estàndard dels emojis, ara podeu accedir al selector per reaccionar amb el que vulgueu.

Igual que amb totes les funcions que s'afegeixen als serveis de missatgeria, les reaccions addicionals poden ser una mica desordenades depenent de qui estigueu enviant missatges de text i dels estàndards de comunicacions que admet el seu telèfon. Sembla que funcionen bé si les dues parts fan servir RCS, el reemplaçament d'SMS que Google ha estat pressionant.

Tanmateix, altres configuracions es poden desordenar. Al mateix telèfon, que òbviament és compatible amb RCS, l'aplicació Missatges de Samsung mostra la reacció com a missatge de text separat, dient "???? a 'Pots reaccionar a aquest missatge?'".

Que les reaccions no es mostrin als iPhones no és una sorpresa. D'una banda, el sistema Tapback d'Apple només us permet utilitzar un conjunt específic de símbols, de manera que és poc probable que l'aplicació de Missatges de l'empresa tingui la capacitat d'afegir un emoji arbitrari a un missatge. Encara que ho fes, qui sap si ho faria; després d'anys que les reaccions dels usuaris d'Apple apareixen com a missatges de text separats per als usuaris d'Android, semblava com si les dues empreses haguessin trobat una solució, amb les reaccions d'iMessage i de Google Message traduïdes entre les dues plataformes.

Independentment del que passin Apple i Google, és important veure que Google aporta aquesta funció a la seva plataforma de missatges de text, encara que només sigui elegant quan feu xats RCS. És una característica que sembla que Google està treballant per fer-ho realitat, almenys per a les persones que fan servir la seva aplicació.

 

 

« Enrere