Windows 11 tindrà integrada una eina de gravació de pantalla

Windows 11 tindrà integrada una eina de gravació de pantalla Divendres, Decembre 9, 2022Els usuaris de Windows tindrem una nova eina per fer gravació de pantalla.

Microsoft finalment presenta un gravador de pantalla integrat a Windows. L'eina de retall de Windows 11 aviat s'actualitzarà per incloure la gravació de la pantalla, el que significa que els usuaris de Windows no haurem d'utilitzar eines de tercers per gravar les accions de pantalla.

Els provadors de Windows 11 han tingut accés a l'eina de retall actualitzada, i la nova opció de gravació permet gravar una pantalla sencera o fins i tot una secció retallada. L'actualització arriba més de quatre anys després que Microsoft introduís per primera vegada l'eina de captura de pantalla per a Windows.

"Sabem que l'eina de Retalls és una de les preferides entre la comunitat d'Insider, així que estem molt emocionats d'introduir un gravador de pantalla integrat amb aquesta actualització!" explicava Dave Grochocki, responsable principal del gestor de producte per a les aplicacions de Windows. "L'eina Retalls" sempre ha fet que sigui ràpid i fàcil capturar i compartir contingut des del vostre ordinador, i amb la gravació de pantalla integrada, estem ampliant aquestes capacitats a encara per més tipus de continguts".

La funció de selecció de regió la farà útil per a aquells que només volen capturar una aplicació en lloc de la seva pantalla sencera.

Microsoft tot just ha començat a provar-ho amb els provadors de Windows 11 al canal de desenvolupament, de manera que és probable que passin unes setmanes o mesos abans que aquesta eina de retall s'alliberi per a tothom que faci servir Windows 11. Així i tot, és una gran notícia que Windows finalment tindrà una eina gravadora de pantalla integrada.

 

 

« Enrere