El xat de Microsoft Teams arribarà a Outlook

El xat de Microsoft Teams arribarà a Outlook Dijous, Gerner 5, 2023

Aviat podreu enviar missatges ràpids de Teams directament des de les reunions del calendari d'Outlook.

Microsoft té previst afegir la integració de xat de Teams a Outlook. El gegant del programari ha començat a provar aquesta nova funció i Microsoft informa que estarà disponible per a tots els usuaris el març de 2023.

"Aquesta funció ofereix una experiència de xat d'equips  des d'Outlook fàcil en el context d'una reunió perquè els participants enviïn un missatge ràpid o revisin el xat", diu un article del full de ruta de Microsoft per als seus serveis de productivitat i núvol.

Sembla que la integració del xat està limitada als elements del calendari d'Outlook i serà útil perquè els organitzadors i els participants de la reunió decideixin una reunió en temps real en lloc d'enviar correus electrònics d'anada i tornada.

Microsoft també té previst incloure missatges de Teams als resultats de la cerca a Outlook al web. Aquesta funció està prevista per al febrer, juntament amb els suggeriments de fitxers basats en IA als xats d'equips. Al febrer també arribarà una vista ampliada per a les targetes de perfil d'equips, amb una vista que inclou el perfil d'una persona, les dades de contacte, la informació de LinkedIn i molt més.

Aquesta nova integració d'Outlook i Teams segueix una sèrie d'addicions recents a Microsoft Teams, com ara l'enviament programat, les enquestes instantànies a les reunions, els resultats de la cerca millorats i una commutació sense llegir per als missatges.

Tot i que Microsoft continua millorant Teams mensualment, l'empresa també busca resoldre els problemes antimonopoli pel que fa a l'agrupació d'equips amb Office. Slack va presentar una queixa de competència contra Microsoft a la UE fa més de dos anys, i ara Reuters informa que Microsoft ha ofert concessions a la Comissió Europea per intentar evitar una investigació antimonopoli formal de la UE.

 

« Enrere