OpenAI presenta ChatGPT, el seu model de llenguatge més recent

OpenAI presenta ChatGPT, el seu model de llenguatge més recent Dijous, Gerner 26, 2023

OpenAI, l'empresa líder en intel·ligència artificial, ha anunciat fa unes setmanes el llançament de ChatGPT, un model de llenguatge d'última generació que ha estat entrenat en milions de documents de text per proporcionar una comprensió i generació de llenguatge molt precisa.

ChatGPT és capaç de comprendre una àmplia varietat de temes i ha demostrat ser molt eficaç en tasques com la generació de text, la traducció automàtica i la resposta a preguntes. A més, aquest model ha estat dissenyat per ser escalable i fàcil d'utilitzar, cosa que el converteix en una eina valuosa per a desenvolupadors i empreses.

La incorporació de ChatGPT a la cartera de productes d'OpenAI marca un pas important en la companyia cap a l'objectiu de proporcionar tecnologies d'IA avançades i accessibles a una àmplia gamma d'usuaris.

"Estem encantats de presentar ChatGPT al mercat, i estem segurs que serà una eina crucial per a moltes persones i organitzacions", va dir un portaveu d'OpenAI.

En resum, ChatGPT és una nova eina poderosa d'intel·ligència artificial d'OpenAI, capaç de generar text i comprendre molts temes diferents, i està dissenyat per ser escalable i fàcil d'usar.

En la següent URL podreu accedir a la pàgina web oficial del Chat-GPT on tan sols us heu de registrar per poder parlar amb una autèntica IA.

https://openai.com/blog/chatgpt/

« Enrere