La IA de Microsoft està oberta a tothom al Chat del cercador Bing.

La IA de Microsoft està oberta a tothom al Chat del cercador Bing. Dijous, Mar 4, 2023

Tot el que necessiteu és un compte de Microsoft per accedir a la versió de Bing amb tecnologia GPT-4.

Microsoft està posant en marxa el seu chatbot a Bing amb la tecnologia GPT-4 per a tothom, no cal fer més llista d'espera. Tot el que heu de fer és iniciar la sessió al nou Bing o Edge amb el vostre compte de Microsoft i accedireu a la versió de "vista prèvia" que funciona amb GPT-4. Microsoft també està actualitzant massivament Bing Chat amb moltes funcions noves i fins i tot suport de connectors.

Aquest llançament de previsualització oberta arriba gairebé dos mesos després que Microsoft provés l'eliminació de la llista d'espera per a la nova funció Bing Chat. El chatbot es va presentar originalment en una vista prèvia privada al febrer, i Microsoft l'ha anat obrint gradualment des d'aleshores.

Microsoft ara afegeix més funcions intel·ligents a Bing Chat, com ara resultats d'imatge i vídeo, xat i historial persistents i suport de connectors. El suport del connector serà clau per als desenvolupadors i per al futur de Bing Chat.

Microsoft està treballant amb OpenTable per habilitar el seu connector per completar les reserves de restaurants a Bing Chat i WolframAlpha per generar visualitzacions. Microsoft compartirà molta més informació i detalls a la conferència Build a finals d'aquest mes, on hauríem de veure millor com els desenvolupadors ampliaran realment aquest chatbot com va fer OpenAI amb ChatGPT al març.

 

« Enrere