WhatsApp permetrà als usuaris editar missatges durant 15 minuts

WhatsApp permetrà als usuaris editar missatges durant 15 minuts Dijous, Mar 25, 2023

WhatsApp ha anunciat que publicarà una nova facilitat que permetrà als usuaris editar missatges, en un moviment que coincideix amb la mateixa funció que ja ofereixen competidors com Telegram i Discord.

L'empresa informa que els missatges es podran editar fins 15 minuts després de ser enviats. Aquest servei de missatgeria instantània forma part del gegant tecnològic nord-americà Meta, que també és propietari de Facebook i Instagram.

La funció estarà disponible per als 2.000 milions d'usuaris de WhatsApp en les setmanes vinents en diferents països.

"Des de corregir una simple falta d'ortografia fins a afegir text addicional a un missatge, ens complau oferir-vos més control sobre els vostres xats", va publicar el servei de missatgeria en una publicació al bloc. "Tot el que heu de fer és prémer llargament un missatge enviat i triar 'Edita' al menú fins quinze minuts després", va afegir.
Els missatges editats s'etiquetaran com a "editats", de manera que els destinataris són conscients que el contingut s'ha canviat. Tanmateix, no es mostrarà com s'ha editat el missatge, només el text arranjat.

L'anunci de WhatsApp es va produir després que aquesta funció fos publicada pels altres serveis de missatgeria Telegram i Signal. La funció d'edició va ser introduïda per la plataforma de xarxes socials Facebook fa gairebé una dècada. En aquella època, Facebook va revelar que més de la meitat dels seus usuaris accedien al web des de telèfons mòbils, que això fa cometre errors d'escriptura.

A Facebook, les actualitzacions que es modifiquen es marquen com a editades. També hi ha disponible un historial de les modificacions perquè els usuaris puguin veure'ls. L'any passat, la plataforma de xarxes socials d'Elon Musk, Twitter, va anunciar que donava als seus subscriptors de pagament la possibilitat d'editar els seus tuits. Els tuits es poden editar unes quantes vegades durant els 30 minuts posteriors a la publicació.

 

« Enrere