WhatsApp ja permet enviar fotos en "HD".

WhatsApp ja permet enviar fotos en "HD". Divendres, Agost 18, 2023

Aquesta nova funció de WhatsApp permet als usuaris enviar imatges de major qualitat i, aviat, farà el mateix amb els vídeos.

WhatsApp està activant un interruptor que permetrà als usuaris enviar imatges "HD" de major qualitat. "Compartir fotos a WhatsApp s'acaba d'actualitzar", va dir Mark Zuckerberg, a través del seu canal d’Instagram. "Ara pots enviar en HD".

La funció s'està desplegant a tot el món les properes setmanes, de manera que els usuaris amb aquesta funció activa poden enviar imatges de major qualitat i des d'Android, iOS o el web. Veureu una petita icona per activar aquesta facilitat. Segons Meta, el suport per a vídeos en HD arribarà poc després.

Un cop els usuaris tinguin la nova funció, veuran una icona amb el nom "HD" quan afegeixin una imatge al missatge. Aquesta funció, segons han informat, va arribar per primera vegada als betatesters de la versió 23.11.0.76 per a iOS i la versió 2.23.12.13 per a Android.

A la versió de proves, el menú "qualitat de la foto" apareix després de tocar la icona HD. Ofereix dues opcions de resolució: qualitat estàndard (1600 x 1052) i qualitat HD (4096 x 2692). Meta no ha detallat res sobre com estaran comprimides les imatges en general i com es veuran en comparació amb l'enviament d'imatges a través de qualsevol altra plataforma competidora. Les imatges de més qualitat també estaran encriptades d'extrem a extrem a WhatsApp.

Pel que fa a les connexions lentes, els destinataris podran optar per mantenir la versió de qualitat estàndard o actualitzar a HD. A més, la transmissió de qualitat estàndard continuarà sent la predeterminada per als remitents, retardant la inevitable necessitat d'esborrar espai a l'emmagatzematge del telèfon després de rebre massa imatges al xat.

 

 

« Enrere