L'última versió del navegador Microsoft Edge eliminarà algunes funcions

L'última versió del navegador Microsoft Edge eliminarà algunes funcions Dijous, Agost 31, 2023

El navegador Edge v117 de Microsoft, encara en versió beta, ha desactivat algunes funcions que probablement no sabíeu que hi havia, com ara el Solucionador Matemàtic i Les Cites.

La nova versió del navegador web Edge de Microsoft podria acabar tenint menys funcions que abans. La pròxima versió 117 d'Edge, que actualment es troba en fase beta i que s'espera que es torni estable el 14 de setembre, segons alguns mitjans en línia, preveu eliminar cinc de les seves funcions. Aquestes funcions inclouen el solucionador de matemàtiques, el diccionari d'imatges, les cites, les eines de gramàtica i el mode infantil.

Microsoft va comunicar que aquestes funcionalitats eren "obsoletes" a les darreres notes prèvies del llançament al seu canal beta el 25 d'agost. L'empresa ja ha dit que el motiu és "millorar l'experiència de l'usuari final i simplificar el menú Més eines".

A mesura que Microsoft intenta que més persones facin servir el seu navegador Edge en lloc del popular navegador Google Chrome, busca la manera de diferenciar-se. De vegades, les funcions addicionals només són percebudes com un desordre; si mai heu sentit a parlar de les funcions que seran eliminades, probablement només han carregat i fet més pesat el navegador.

Amb aquests significatius canvis, Microsoft està buscant alleugerir la càrrega al voltant d'Edge, eliminant les eines pel control parental i les opcions acadèmiques avançades, per continuar treballant en noves funcions clau d'IA i les tan esperades eines de compra en línia.

 

« Enrere