L'actualització de Windows 11 2023 arriba amb canvis a Microsoft Teams

L'actualització de Windows 11 2023 arriba amb canvis a Microsoft Teams Dijous, Novembre 2, 2023

La darrera actualització de Windows 11 per aquest 2023 inclou totes les noves funcions de Windows que van aparèixer a principis del mes passat.

Microsoft ha publicat la seva actualització de Windows 11 2023, que originalment se suposava que era una de les actualitzacions més importants de Windows 11. Però Microsoft ha continuat endavant i l'ha llançat moltes de les funcions de l'actualització de Windows 11 2023 (23H2) a principis del mes passat, inclòs el nou Windows Copilot, les actualitzacions de: Paint, Snipping Tool i Photos amb tecnologia d'IA, el suport d'il·luminació RGB, un explorador de fitxers modernitzat i molt més. Per tant, el canvi principal a l'actualització de Windows 11 2023 és l'eliminació de la integració de Microsoft Teams anomenada Chat.

"El xat és ara Microsoft Teams (gratuït) i està fixat per defecte a la barra de tasques", explica John Cable, vicepresident de gestió de programes per al servei i lliurament de Windows. "Quan feu clic per llançar Microsoft Teams, descobrireu una mini experiència de comunicació que permet xatejar, trucar, reunir-se i crear un espai perquè els grups de la comunitat es reuneixin, organitzin i comparteixin idees amb només un clic o dos".

La integració original de Microsoft Teams es va integrar profundament al sistema operatiu i es va habilitar a la barra de tasques de manera predeterminada. No podríeu simplement desenganxar-lo com ho feu amb la majoria de les aplicacions, ja que hauríeu d'anar a la configuració per desactivar-lo des de la barra de tasques. El xat sempre ha estat una part confusa de Windows 11 i es limitava només als usuaris domèstics, cosa que el feia inútil per a la gran majoria dels usuaris de Microsoft Teams que utilitzen la versió de treball de l'aplicació.

L'actualització de Windows 11 2023 també inclou alguns canvis en com es gestionen les aplicacions. Els components del sistema de Windows 11 ara tenen una etiqueta de "sistema" i estan separats en una secció nova a la configuració. Les aplicacions integrades com la botiga de Microsoft, la barra de jocs, l'enllaç del telèfon i les aplicacions Consells es llisten amb aquesta nova etiqueta pel que hi sembla Microsoft s'està preparant per permetre als usuaris de Windows 11 eliminar aquests components del sistema operatiu en algun moment.

 

« Enrere