Google soluciona la pèrdua de fitxers a l'escriptori del Drive

Google soluciona la pèrdua de fitxers a l'escriptori del Drive Dijous, Decembre 7, 2023

Després de ser detectat un error que provocava que els fitxers del teu ordinador desapareguessin del Drive, Google ha publicat els passos que pots seguir per a recuperar-los.

Google ja té la solució al problema de sincronització als ordinadors que ha provocat que alguns usuaris perdin fitxers al Google Drive. Malauradament, no és tan senzill com una actualització amb un sol clic, però Google ha detallat una llista de passos que pots seguir per recuperar els teus fitxers.

Després de descarregar i obrir la darrera versió de Google Drive per a Windows o macOS, Google diu que executis l'eina de recuperació de l'aplicació. Per fer-ho, fes clic a la icona Drive a la barra de menús o a la safata del sistema. A partir d'aquí, mantens premuda la tecla Majúscules, fes clic a Configuració i selecciona "Recuperar còpies de seguretat". Si tot va bé, rebràs un avís que diu "La recuperació ha començat". Google posarà tots els fitxers recuperats en una nova carpeta anomenada "Recuperació de Google Drive" un cop finalitzat el procés.

En cas que tinguis algun problema, Google aconsella que enviïs els teus comentaris a través de l'aplicació Drive utilitzant l'etiqueta #DFD84 i marcant la casella que diu incloure els registres de diagnòstic. També hi ha una altra tècnica per recuperar dades mitjançant la interfície de línia d'ordres que es descriu a la pàgina d'assistència de Google, així com algunes opcions de resolució de problemes.

El mes passat, els usuaris van començar a notar que faltaven fitxers de Google Drive, amb un usuari que va perdre tots els seus fitxers del mes de maig. Google explica que el problema només va afectar un "subconjunt petit" d'usuaris de Drive a l'escriptori amb la versió 84. Amb sort, aquesta solució pot ajudar a recuperar els fitxers que falten als usuaris.

 

« Enrere