Microsoft Copilot disponible com a aplicació per telèfons intel·ligents Android

Microsoft Copilot disponible com a aplicació per telèfons intel·ligents Android Divendres, Decembre 29, 2023

Ja es necessita l'aplicació mòbil de Bing per accedir a Copilot en dispositius Android.

Microsoft publicat sense fer cap soroll una nova aplicació amb el seu Copilot per a Android. La nova aplicació està disponible a Google Play Store i ofereix accés al Copilot alimentat per IA de Microsoft sense necessitat de l'aplicació mòbil Bing. Descobert per Neowin, Copilot a Android esta disponible per descarregar-lo, però encara no hi ha una versió per a iOS.

L'aplicació Copilot de Microsoft a Android és molt semblant a ChatGPT, amb accés a les capacitats de chatbot, generació d'imatges mitjançant DALL-E 3 i la possibilitat d'esborrar text per a correus electrònics i documents. També inclou accés gratuït a l'últim model GPT-4 d'OpenAI, cosa que cal pagar si utilitzeu ChatGPT.

El llançament de l'aplicació Copilot per a Android arriba un mes després que Microsoft canviés el nom de Bing Chat a Copilot. Microsoft va llançar originalment la seva empenta d'IA a principis d'any dins del seu motor de cerca Bing, integrant una interfície semblant a ChatGPT als resultats de la cerca. Tot i que encara està disponible, Microsoft ha abandonat la marca Bing Chat i ha permès que Copilot sigui més una experiència autònoma que també existeix al seu propi domini dedicat a copilot.microsoft.com, com ChatGPT.

El llançament d'aplicacions mòbils per a Copilot sembla el següent pas lògic d'ampliar aquesta experiència autònoma de Copilot, sobretot perquè Bing Chat Enterprise també es va canviar de nom a Copilot. Tot i que ara mateix no hi ha cap indici d'una versió d'iOS de Copilot, m'esperaria que estigui a la volta de la cantonada. Fins aleshores, sempre podeu utilitzar l'aplicació Bing en un iPhone o iPad per accedir a les funcions de Copilot existents.

 

« Enrere