Microsoft es va veure obligat a crear una actualització gratuïta de Windows 7 pocs dies després que les actualitzacions finalitzessin.

Microsoft es va veure obligat a crear una actualització gratuïta de Windows 7 pocs dies després que les actualitzacions finalitzessin. Dimecres, Gerner 29, 2020

La nova actualització corregeix els fons de pantalla que es mostren defectuosos.

Microsoft va publicar les darreres actualitzacions de seguretat per a Windows 7 a principis d’aquest mes, finalitzant el suport per al sistema operatiu després de més de 10 anys. Tot i que les actualitzacions finals tenien una rutina prou coneguda, Microsoft ha revelat que algunes causen problemes als fons de pantalla per a alguns usuaris de Windows 7. "Després d'instal·lar KB4534310, el fons de pantalla de l'escriptori podria mostrar-se com a negre quan estigui establert a “estirat”, ha admès l’empresa Microsoft. Sembla que només afecta els fons de pantalla en mode estirat, les opcions omplir, mosaic o centre encara funcionen.

És un error molt important, introduït el dia que Microsoft va anunciar deixar de donar suportar Windows 7. També va deixar al descobert que Microsoft hauria introduït un error evident que els clients haurien de pagar per arreglar-lo.

Si bé Microsoft inicialment va dir que treballava en una solució per Windows 7 que només estaria disponible "per a empreses que han comprat actualitzacions de seguretat ampliades de Windows 7 (ESU)", el gegant del programari va canviar d'opinió i ara diu que la solució estarà disponible per a tothom, executant una actualització especial per Windows 7 i Windows Server 2008 R2 SP1. Estranyament, això vol dir que Microsoft ha d’estendre el suport de Windows 7 per solucionar un error que ha introduït.

« Enrere