Ara Apple permet comprar directament en realitat augmentada.

Ara Apple permet comprar directament en realitat augmentada. Dimarts, Febrer 18, 2020

Els clients poden utilitzar Apple Pay amb Quick Look


Aquesta setmana, Apple a publicat una nova actualització de la seva eina de realitat augmentada Quick Look, permetent als usuaris de l'iPhone i l'iPad consultar els productes en RA i després comprar-los directament.

Quick Look ja permetia als minoristes oferir una visualització prèvia dels seus productes mitjançant la càrrega d'un adhesiu pla o un model de producte 3D perquè els compradors poguessin veure com és un producte en un espai del món real. Ara, TechCrunch diu que els minoristes poden afegir un nou botó a la vista prèvia de la RA, que podria permetre que un client compri immediatament aquest producte mitjançant Apple Pay, per exemple.

Home Depot, Wayfair i 1-800-Flowers ja admeten Quick Look, segons TechCrunch. Així, si voleu comprar flors, podreu veure com pot ser el gerro amb el ram a una taula o com es veuria el nou sofà de Wayfair al vostre saló.

Apple va presentar Quick Look al 2018 amb el llançament d'ARKit 2, però només es podia navegar per models de RA. Si voleiu més informació o comprar l'article, calia tancar Quick Look i accedir al lloc web o a l'aplicació del producte per comprar-lo, però ara, un nou botó us pot portar directament a la pàgina de compra.
Apple silenciosament va publicar el suport d'àudio espacial a les versions de desenvolupadors d'iOS i iPad de Quick Look. Aquesta actualització afegeix sons als models 3D, com ara un altaveu de música.

« Enrere