El joc del Solitari de Microsoft compleix 30 anys i encara té 35 milions de jugadors mensuals

El joc del Solitari de Microsoft compleix 30 anys i encara té 35 milions de jugadors mensuals Dimecres, Mar 27, 2020

El joc del Solitari de Microsoft ha fet 30 anys el passat 22 de maig. Microsoft ha celebrat aquesta ocasió amb un intent de rècord mundial de partides del Solitari completades en un sol dia. 35 milions de persones encara juguen mensualment a Solitari, segons Microsoft, amb més de 100 milions de mans jugades diàriament a tot el món.

El Solitari de Microsoft es va incloure originalment com a part de Windows 3.0 el 1990, dissenyat específicament per ensenyar als usuaris a utilitzar un ratolí. Agafar targetes virtuals i deixar-les al lloc va ensenyar les bases de l'arrossegament i el desplegament de Windows, que encara avui fem servir a moltes parts del sistema operatiu.

El Solitari, conegut originalment com a Windows Solitari, és un dels jocs més jugats al món, ja que està present en totes les versions de Windows des de fa més de dues dècades. Això vol dir que s'ha enviat a més de mil milions d'ordinadors, i que només va deixar de ser part dedicada de Windows amb el llançament de Windows 8 el 2012.Wes Cherry va programar inicialment el joc, i la pionera dissenyadora gràfica Susan Kare, va dissenyar la plataforma original de cartes. Cherry va programar inicialment un "mode boss" al Solitari, amb un full de càlcul fals dissenyat per enganyar els caps i companys de feina. Microsoft va fer que Cherry eliminés el "mode boss" del joc abans del seu llançament.

El Solitari es continua jugant activament a tot el món per milions d'usuaris. Fins i tot es va incorporar a la Sala de la fama del món dels videojocs l'any passat. Microsoft ha localitzat el joc en 65 idiomes i s'ha reproduït en més de 200 mercats. El Solitari de Microsoft només va obtenir la seva primera actualització important el 2012, coincidint amb la seva supressió de Windows 8 i per convertir-se en una aplicació independent. La nova aplicació incloïa cinc nous modes de joc, reptes diaris, esdeveniments competitius, integració de Xbox Live i fins i tot la possibilitat de triar una dificultat.

Aquesta aplicació independent del Solitari va tornar com a part de Windows 10 el 2015. Està disponible a totes les plataformes principals del sistema operatiu. Si voleu ajudar al Solitari, està disponible a Windows 10, iOS, Android i, fins i tot, al web.

 

 

« Enrere