Com programar correus electrònics a Gmail i a Outlook

Com programar correus electrònics a Gmail i a Outlook Dijous, Juny 11, 2020

 

Decidiu quan voleu que surti el vostre correu electrònic

Penseu en tots els moments en què heu rumiat sobre si necessiteu enviar un correu electrònic en aquell moment. Potser tens por que t'oblidis d'ella si no ho fas el dia que toca, o si t'estàs enviant un missatge a algú en una zona horària diferent, o és mitja nit i has recordat alguna cosa, o bé "Acabeu d'escriure un correu electrònic empipats" i sabeu que us en podreu penedir una hora més tard. Sigui quin sigui el cas, penseu a programar l'enviament d'aquest correu electrònic per a més endavant.

Gmail i Outlook us ofereixen l'opció de programar els vostres correus electrònics per un dia, setmana o any més endavant. Aquí teniu com fer-ho.

Programa els correus electrònics a Gmail mitjançant el navegador

Gmail ho fa bastant fàcil.

Un cop hàgiu escrit el vostre correu electrònic, feu clic a la fletxa situada al costat del botó blau "Enviar"
Feu clic a "Programació d'enviament"

Feu clic a una de les opcions de programació

Si trieu el botó "Selecciona data i hora" a la part inferior de la finestra emergent, podeu definir qualsevol data i hora que voleu que el missatge s'enviï. A continuació, fes clic a "Programació d'enviament".

Programa els correus electrònics a Gmail mitjançant la teva aplicació mòbil

També podeu programar correus electrònics a l'aplicació per a mòbils:

Un cop hàgiu escrit el missatge, toqueu els tres punts que hi ha a l'extrem superior dret
Seleccioneu "Programació d'enviament" a les opcions de la part inferior de la pantalla (iOS) o al menú desplegable (Android).
Com en la versió del navegador, podeu triar una de les programacions que Gmail suggereix o seleccionar "Selecciona data i hora" per seleccionar la vostra data i hora per a la sortida del correu electrònic. A continuació, toqueu "Desa" al cantó superior dret de la finestra emergent (iOS) o toqueu "Programació d'enviament" a la cantonada inferior dreta (Android).

Programa un correu electrònic a l'Outlook

Per a Outlook, haureu d'utilitzar l'aplicació d'escriptori; aquesta funció no està disponible al navegador ni a les versions per a mòbils.

Un cop hàgiu iniciat un missatge nou, feu clic a la pestanya Opcions de la part superior de la pantalla

Feu clic als tres punts de la barra de la part superior

Seleccioneu "Retarda el lliurament" al menú desplegable.

A "Opcions de lliurament", assegureu-vos que es marca la casella que hi ha al costat de "No envieu abans". Podeu utilitzar les opcions desplegables o simplement escriure la data i l'hora en què voleu que el correu electrònic es publiqui. Feu clic a "Tanca" quan hàgeu acabat.

El correu electrònic acabarà a la bústia de sortida on podreu fer els canvis, inclòs l'ajust del temps d'enviament.

L'únic inconvenient és que haureu de mantenir l'aplicació d'Outlook oberta perquè el correu electrònic surti puntual. Si tanqueu l'aplicació, enviarà el correu electrònic la pròxima vegada que obriu l'aplicació.

« Enrere