El navegador Edge de Microsoft arribarà al SO Linux en versió beta el mes vinent.

El navegador Edge de Microsoft arribarà al SO Linux en versió beta el mes vinent. Dimecres, Setembre 23, 2020

La versió per Linux forma part d'un gran impuls per aconseguir que les empreses tinguin el navegador Edge als seus dispositius.

 

 

Microsoft té previst llançar una versió del seu navegador Edge per a Linux el mes que ve. Després de la confirmació oficial, els plans per incloure el navegador Edge al Linux a principis d'aquest any, els usuaris de Linux podran descarregar una vista prèvia del navegador a l'octubre.

La versió prèvia estarà disponible al web "Edge Insider" de Microsoft o mitjançant el gestor de paquets Linux. Microsoft encara no parla de quantes funcionalitats de les versions de Windows i macOS del navegador Edge estaran disponibles al Linux Edge, però és probable que la gran majoria de funcions seran compatibles.

Aquest llançament per Linux forma part del gran impuls que Microsoft està fent per atraure les empreses a utilitzar Edge. Microsoft també anuncia a "Ignite" que facilitarà als administradors de TI la gestió del mode Internet Explorer que es troba a Edge. És un mode que ajuda les empreses a treballar als webs antics de manera més segura sense haver de tocar Internet Explorer. Microsoft intenta acomiadar-se completament del navegador web Internet Explorer 11 deixant de donar suport a les seves aplicacions i serveis de Microsoft 365 el 17 d'agost de 2021.

Microsoft també està creant un mode de quiosc per al nou Microsoft Edge que estarà disponible en versió beta molt aviat. Les empreses el podran utilitzar per crear un navegador bloquejat per a quioscs i senyalització digital.

 

« Enrere