Apple amaga un somriure darrere del seu nou emoji amb mascareta

Apple amaga un somriure darrere del seu nou emoji amb mascareta Dimecres, Octubre 7, 2020

Perquè portar una mascareta no vol dir que estigueu malalt o trist.

Apple ha actualitzat els seus emojis i la reconeguda icona amb la "Cara amb mascareta mèdica" ara té ulls més simpàtics, celles i galtes rosades. Abans, semblava un malalt i ara sembla que somriu.

Aquí teniu una imatge animada que mostra la cara de la icona amb la mascareta:Com assenyala Emojipedia, el nou emoji és literalment la "Cara somrient" d'Apple amb una màscara. Creus que l'artista que el va crear s'imaginava un somriure per sota? Probablement no.

És la manera en què han evolucionat els emojis per expressar l'angoixa del 2020, fins i tot quan altres emojis es retarden fins al 2021. També és l'última manera en què Corea sembla saltar als Estats Units pel que fa a les mascarets, veient com Samsung va passar per davant a Apple amb la idea d'una màscara més feliç al mes de març:

La col·lecció completa de l'Emojipedia és una mirada ordenada sobre com pot evolucionar un símbol com aquest en noves situacions. La nova versió iOS 14.2 estarà disponible en algun moment d'aquesta tardor amb l'actualització de les icones Emoji.
Probablement també és un bon moment per recordar-vos que podeu crear i enviar els vostres propis emojis, és molt fàcil. Amb aquest enllaç podeu llegir com crear amb èxit els emojis de cara i gofres que feu servir avui.

 

 

« Enrere