logo

Benvingut/da a Internet Girona

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Internet Girona, S.L. amb CIF B17816216 i domicili social situat al carrer Joan Torrent i Fàbregas 17 17220, Sant Feliu de Guíxols (Girona), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s'informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que Internet Girona, S.L. té previst realitzar:

- Finalitat: atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de galetes.
- Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.
- Base legítima: el consentiment de l'interessat.

D'acord amb els drets que et confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió ('dret a l'oblit'), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació de consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la teva petició a l'adreça postal carrer Joan Torrent i Fàbregas 17 17220, Sant Feliu de Guíxols (Girona) o al correu electrònic dades@internetgirona.cat. Podrà dirigir-se a l'autoritat de control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Les dades identificades amb una marca (*) s'entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s'entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades anteriorment. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de Internet Girona, S.L.

Uneix-te a la nostra llista de correu

Ens agradaria enviar-li novetats, informació i ofertes especials per correu electrònic. Per unir-vos a la nostra llista de correu, simplement marqueu el quadre següent. Us podreu donar de baixa en qualsevol moment.

Següent
Seguretat de la contrasenya: Introduir una contrasenya