Com actualitzar a la darrera versió de Windows 10

Com actualitzar a la darrera versió de Windows 10 Dijous, Abril 21, 2022

Si encara estàs utilitzant Windows 10, no oblidis fer aquesta actualització.

Si fas servir un ordinador d'escriptori, és probable que no hagis pogut instal·lar Windows 11. També és possible que encara estiguis executant Windows 10 si ets un usuari empresarial amb un entorn de treball optimitzat per a Windows 10 o simplement un usuari que prefereixes no fer el canvi. Per aquest i altres motius has de saber que ja tenim disponible una actualització per descarregar.

La versió 21H2 de Windows 10 ja està disponible. Si no ets administradors de sistemes, és probable que els canvis d'aquesta actualització no et resultin massa interessants. Són coses com ara "Compatibilitat amb GPU per al subsistema Windows amb Linux (WSL)" i "Compatibilitat amb Wi-Fi WPA3-Personal H2E". Si ets un administrador de sistemes, Microsoft ofereix un article en detall de les actualitzacions.

Mantenir el teu ordinador actualitzat sempre és una bona pràctica de seguretat, i fins i tot les petites actualitzacions sovint obren el camí per a funcions més importants. De totes maneres has d'actualitzar en algun moment perquè Microsoft deixa de donar suport a les versions antigues de Windows 10 passat un cert temps.

Com actualitzar a Windows 10 21H2Primer, ves a la secció d'actualitzacions de l'aplicació de la Configuració. La manera més ràpida de fer-ho és escriure "Windows Update" a la barra de cerca a la part inferior de la pantalla. Comproveu si hi ha actualitzacions al menú d'inici; feu-hi clic.

S’obrirà una finestra on apareixerà "Actualització de funcions de Windows 10, versió 21H2" com a descàrrega opcional. Feu clic a: “descarrega i instal·la”.

Per obtenir més informació sobre les funcions de 21H2, també podeu fer clic a “Veure què hi ha en aquesta actualització”. Això us portarà al web de suport de Microsoft.

 

« Enrere