Augmenta la seguretat del teu Wordpress

Et recomanem que segueixis aquestes instruccions: http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked

Ara et donarem uns quants consells a seguir perquè quedi més segur el teu wordpress

PRIMER

Posa una contrasenya segura al teu admin, no hauries d'utilitzar l'usuari admin per entrar dins del taulell d'administració.

SEGON

En el teu tauler de control de hosting, busca DIRECTORIS PROTEGITS AMB CONTRASENYA. La seva adreça de panell de control és https://www.elteudomini.com:10000
A continuació busquem wp-admin i posem un usuari i una contrasenya a l'administració. Així quan entrem en l'administració ens demanarà 2 usuaris i contrasenyes i quedarà mes segur.

TERCER

Dins de la carpeta wp-admin canviarem el nom de diversos arxius, wordpress té alguns arxius com poden ser:

wp-admin / plugin-install.php
    wp-admin / plugin-editor.php
    wp-admin / theme-install.php
    wp-admin / theme-editor.php

els anem canviar a:

wp-admin / plugin-install.bak
    wp-admin / plugin-editor.bak
    wp-admin / theme-install.bak
    wp-admin / theme-editor.bak

Aquests arxius són el que utilitzen la majoria de hackers per entrar a un web fet amb Wordpress, seguint aquest passos la teva instal·lació de Wordpress estarà segura.

• wordpress, seguretat, segur