Preguntes Freqüents - FAQ

Quant costa fer una web a Internet Girona?

El nostre preu per hora és de 59 € - més que un mecànic, però menys que un advocat. A Internet Girona tractem d'evitar projectes molt petits (menys de 2500 €) pel fet que els nostres processos de treball no funciona bé en aquesta escala. De la mateixa manera, també no acceptem projectes molt grans (més de 100 mil €) ja que el nostre equip de desenvolupament no seria suficient. Tota la resta, perfecte!

Nerviós? I tant que sí!

La compra d'un objecte virtual pot ser molt simple o complicat, estem aquí per ajudar-lo i acompanyar-lo en aquesta nova i important compra.
No fem servir un argot difícil, es parla només català pla. La majoria dels nostres projectes es basen en una estimació inicial o pressupost,  una proposta de disseny, la posta en funcionament i una revisió final del projecte.
Enviarem una factura després de cada fase, perquè pugui veure el que fem i com anem completant la feina.

Trobar l'ajust correcte

Cada empresa està optimitzada per a diferents tipus de treball i solucions. La nostra està optimitzat per treballar amb: organitzacions sense ànim de lucre, petites empreses, associacions i institucions de qualsevol tipus i sector.

Tenim molts clients que son petites empreses, però el nostre nínxol està enfocat a la creació d'increïbles pàgines web totalment personalitzats per empreses i entitats de qualsevol sector i que poden ser fàcilment administrades pel seu personal sense necessitats de grans coneixements informàtics.

Els nostres preus son moderats

No podem competir en preu amb un desenvolupador web d'Eslovènia,  un amic del seu soci o el veí de casa, però li farem un millor treball! A més no li cobrarem la mateixa quantitat que a una gran empresa per fer la mateixa feina.

Alta qualitat del treball

Ho fem bé, i no anem retallant passos importants. Fer les coses correctament la primera vegada sempre és la solució més rendible.

Terminis raonables

Hem perfeccionat els nostres processos de treball i això ens permet fer un gran desenvolupament creatiu tan eficientment com sigui possible. No som una empresa que ven plantilles pre-dissenyades, però definitivament mourem les coses ràpidament per a vostè.

Pressupost ajustat?

L'economia està a un nivell molt baix en aquests moments, i suposem que cada client té un pressupost ajustat. Faci'ns saber les seves condicions pressupostaries, i nosaltres l'ajudarem a trobar la solució correcta.

  • web, preu, cost
  • 29 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?