Per què i quan es van introduir els noms de domini?

Al principi no hi havia adreces IP - cadenes llargues i enutjoses de nombres que representen els ordinadors a Internet. Calia recordar que una cadena de nombres, com per exemple, 199.6.46.3 que et porta a un lloc web determinat. El 1984, es va introduir un sistema anomenat DNS (Domain Name System), que es tradueix fàcil de recordar paraules i frases (noms de domini) en adreces IP, estalviant la molèstia de memoritzar tots aquests nombres.

• ip, domini, noms, ican, dns